Survivor All Star: H άρνηση του Ντάνου, τα παζάρια και τα ταχύρρυθμα φροντιστήρια ίντριγκας

Ποιοι δεν έλαβαν πρόταση, ποιοι αρνήθηκαν και ποιοι περιμένουν ακόμη στο τηλέφωνο

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
survivor-airport-mak
Σήμερα, 3 Γενάρη, οι παίκτες αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor All Star», δεν θα πατήσουν όμως για πρώτη φορά το πόδι τους στη γη που έμελλε να γίνει συνώνυμη της αρένας και της πείνας, αλλά και του δημοφιλέστερου ριάλιτι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpi9v4zxee6p)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpi9zahirpcx)


Μετά από πέντε σεζόν, με σκαμπανεβάσματα, με ρεκόρ τηλεθέασης, με πρόσωπα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη περισσότερο κι από πολλούς εγχώριους σταρ, με εκατοντάδες ώρες τηλεθέασης, με έρωτες, με καβγάδες, με ίντριγκες, με καριέρες να απογειώνονται ή να ξαναγεννιούνται, το «Survivor» με τη μορφή «All Star» επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες, με την προσδοκία να σπάσει τα κοντέρ.

Κλείσιμο
Η πρεμιέρα του θα γίνει την επόμενη Κυριακή 8 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.



Σε πρώτη φάση θα προβάλλεται από Κυριακή έως Τετάρτη στις 21.00, με τρίωρη διάρκεια, όπως προβλέπεται από τον αρχικό προγραμματισμό. Στη συνέχεια τα επεισόδια θα αυξηθούν.
Ελένη Χαμπέρη

survivor_all_star_in__2_
Κατερίνα Δαλάκα - Νικήτρια «Survivor» 2019 - Η πρωταθλήτρια στίβου επιστρέφει στον Αγιο Δομίνικο διεκδικώντας δεύτερο τρόπαιο

Φυσικά, μετά από πέντε σεζόν οι μνηστήρες ήταν πολλοί. Η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί, όμως, που είναι υπεύθυνη από την αρχή έως το τέλος, επέλεξε παίκτες με συγκεκριμένα κριτήρια, δεν έκανε πρόταση σε πολλούς, ενώ δέχτηκε και πολλά «όχι», κάποια εκ των οποίων ηχηρά, ειδικά σε ό,τι αφορά συμμετέχοντες του πρώτου και δημοφιλέστερου κύκλου.
survivor-airport-6
survivor-airport-7
Κατερίνα Δαλάκα
survivor-airport-8
Περικλής Κονδυλάτος
survivor-airport-9
Μάριος Πρίαμος
survivor-airport-10
Σταυρούλα Χρυσαειδή
survivor-airport-11
Τάκης Καραγκούνιας
survivor-airport-12
Γιώργος Ασημακόπουλος
survivor-airport-13
Κωνσταντίνος Βασάλος

Και αν ήδη γνωρίζουμε μέσα από τα επίσημα τρέιλερ ποιοι θα είναι οι πρώτοι που θα δούμε να φορούν μπαντάνες, να αποχαιρετούν μαχαιροπίρουνα και να ετοιμάζονται για καταδύσεις στη λάσπη και για κόντρες για γερά νεύρα, υπάρχουν πολλοί ακόμη οι οποίοι θα εντάσσονται σταδιακά στο ριάλιτι επιβίωσης, για να ανακατεύουν την τράπουλα και όχι μόνο... Η επίσημη λίστα των παικτών που θα επιβιβαστούν στις αρχές της εβδομάδας στο αεροπλάνο, προκειμένου να ταξιδέψουν στη Δομινικανή Δημοκρατία για το «Survivor All Star», είναι μείγμα δυνατών αγωνιστικά παικτών αλλά και πρωταθλητών στο ριάλιτι και είναι η εξής:

Γυναίκες
Στέλλα Ανδρεάδου, 31 ετών, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Βρισηίδα Ανδριώτου, 26 ετών, μοντέλο
Vrisiida


Ευρυδίκη Βαλαβάνη, 35 ετών, δημοσιογράφος/επιχειρηματίας


Κατερίνα Δαλάκα, 30 ετών, πρωταθλήτρια στίβου, νικήτρια «Survivor 2019»

Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, 33 ετών, pilates instructor

Μελίνα Μεταξά, 36 ετών, χορεύτρια/γυμνάστρια

Μαριαλένα Ρουμελιώτη, 27 ετών, γυμνάστρια

Εύη Σαλταφερίδου, 32 ετών, fitness coach.
Αφροδίτη Σκαφίδα, 40 ετών, Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ.

Ελένη Χαμπέρη, 28 ετών, γυμνάστρια.

Ασημίνα Χατζηανδρέου, 23 ετών, αθλήτρια επτάθλου.

Σταυρούλα Χρυσαειδή, 26 ετών, πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μ.

Ανδρες
Κώστας Αναγνωστόπουλος, 38 ετών, μισθοφόρος


Γιώργος Ασημακόπουλος, 30 ετών, επιχειρηματίας

Κωνσταντίνος Βασάλος, 33 ετών, γυμναστής
Vassalos

Ηλίας Γκότσης, 33 ετών, personal trainer, νικητής «Survivor 2018»
Gkotsis

Σάκης Κατσούλης, 32 ετών, επιχειρηματίας, νικητής «Survivor 2021»
Katsoulis

Τάκης Καραγκούνιας, 49 ετών, μισθοφόρος

Περικλής Κονδυλάτος, 43 ετών, σχεδιαστής κοσμημάτων

Σπύρος Μαρτίκας, 45 ετών, φαρμακοποιός

Νίκος Μπάρτζης, 28 ετών, αγρότης
Mpartzis

Ηλίας Μπογδάνος, 31 ετών, τραγουδιστής

Κώστας Παπαδόπουλος, 39 ετών, ζαχαροπλάστης

Μάριος Πρίαμος, 36 ετών, diving instructor


Στάθης Σχίζας, 30 ετών, επιχειρηματίας, νικητής «Survivor 2022»

Στέλιος Χανταμπάκης, 37 ετών, παρουσιαστής
survivor_all_star_in__3_
Ευριδίκη Βαλαβάνη - Δημοσιογράφος/επιχειρηματίας - Μία από τις πιο δυνατές παίκτριες έρχεται από το «Survivor» 2017 με στόχο τη νίκη

Για τους περισσότερους, «Survivor» δίχως Γιώργο -Ντάνο- Αγγελόπουλο είναι γλυκό δίχως ζάχαρη, και εδώ που τα λέμε, δεν έχουν άδικο. Αν και έγιναν πολλά ραντεβού από πολύ νωρίς, ο Ντάνος δεν πείστηκε. Οι λόγοι είναι πολλοί. Αφενός οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις με κινηματογραφικές παραγωγές από τον Μάρτιο που δεν του επιτρέπουν την παραμονή του στον Αγιο Δομίνικο. Αφετέρου η πεποίθησή του ότι μια νέα είσοδός του στο ριάλιτι θα γκρέμιζε όλα όσα έχτισε με την πρώτη συμμετοχή του. Η ανάδειξή του σε λαϊκό ήρωα μιας τηλεοπτικής κοινωνίας, ο θαυμασμός του κόσμου για την αγωνιστική υπεροχή του και η αγνότητα σε σχέση με την ίντριγκα του ριάλιτι δεν μπορούν να επαναληφθούν.

Αλλωστε, ούτε λίγο ούτε πολύ, όλοι πλέον μπαίνουν πολύ καλά προπονημένοι, διαβασμένοι, ετοιμοπόλεμοι και πολλοί εξ αυτών με τον ίδιο στόχο. Αρκετοί είναι αυτοί που επιθυμούν να ξεπεράσουν ή και να αποδομήσουν τον μύθο του Ντάνου. Εκείνος, όμως, δεν το επιτρέπει. Κι έτσι επιλέγει να μην μπει. Στην εναλλακτική πρόταση που τον θέλει να κάνει είσοδο σε κάποια στιγμή του παιχνιδιού, είτε ως έπαθλο είτε σε ειδικό ρόλο, μέχρι στιγμής είναι αρνητικός και τη διαψεύδει κατηγορηματικά. Ολα αυτά, φυσικά, ισχύουν μέχρι στιγμής. Γιατί δεν είναι μόνο ο Αγγελόπουλος δυνατός παίκτης. Είναι και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος όταν θέλει κάτι, ξέρει και να το διεκδικεί με κάθε τρόπο και σίγουρα και με... πολλά μηδενικά.

Πάντως, αρκετοί είπαν «όχι». Μεταξύ αυτών ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Ορέστης Τσανγκ, η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Κάτια Ταραμπάνκο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Μιχάλης Μουρούτσος. Σε ό,τι αφορά τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος είναι από τους δημοφιλέστερους παίκτες, νομικές εκκρεμότητες με την Acun Medya τον κρατούν εκτός λίστας μέχρι στιγμής.
survivor_all_star_in__4_
Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντανος) - επιχειρηματίας - νικητής 1ου «Survivor» - Ο απόλυτος νικητής του «Survivor» θα είναι τελικά απών

Τέσσερις παίκτριες έγιναν μανούλες στη διάρκεια των πέντε ετών, οπότε δεν πρόκειται να ξαναπάνε: Λάουρα Νάργες, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Ολγα Φαρμάκη και από μέρα σε μέρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Εκπληξη, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι δεν έγινε πρόταση στον φιναλίστ του περσινού τελικού και πολύ δυνατό αγωνιστικά, Αρη Σοϊλέδη. Υπάρχουν θέματα που δεν έχουν σχέση με τα αγωνίσματα και είναι καθαρή επιλογή της παραγωγής να μην προσκληθεί μέχρι στιγμής ο παίκτης, αν και πολλοί λένε ότι όλα είναι ανοιχτά τους επόμενους μήνες.

Τα οικονομικά ήταν το αγκάθι στη διαπραγμάτευση κάποιων δυνατών παικτών με την παραγωγή, με αποτέλεσμα είτε να ματαιωθεί η συμμετοχή τους, είτε να εκκρεμεί. Στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου, ο οποίος θεωρείται από τα πιο δυνατά χαρτιά του «Survivor», ο λόγος για το αδιέξοδο ήταν αφενός η αμοιβή, αφετέρου οι καλλιτεχνικές υποχρεώσεις του για κάποιες εμφανίσεις που είχαν υπογραφεί πριν από την ανακοίνωση του ριάλιτι. Εγιναν πολλά ραντεβού στα γραφεία της Acun και μολονότι προς το παρόν φαίνεται να επικρατεί ναυάγιο στις συζητήσεις, οι περισσότεροι εξ ημών στοιχηματίζουμε ότι η είσοδος του «Ντάφυ» τους επόμενους μήνες είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Δύσκολες είναι και οι διαπραγματεύσεις με τον Αλέξη Παππά, ο οποίος φυσικά πήγε την έννοια «ριάλιτι» σε άλλο level, και αυτό συνιστά τον βασικό λόγο για τον οποίο η παραγωγή τον θέλει στον Αγιο Δομίνικο. Η χημεία του με κάποιους παίκτες θα είναι εκρηκτική, όπως και με κάποιους «φίλους». Και σε αυτή την περίπτωση, πάντως, το οικονομικό ήταν το αγκάθι, το οποίο όμως δεν είναι δύσκολο να ξεπεραστεί και έτσι θα τον δούμε να δρασκελίζει την παραλία δίνοντας άλλον αέρα στο «Survivor».

Εκτός φυσικά από τους προαναφερθέντες υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που θα μπαίνουν διαδοχικά και σχεδόν χειρουργικά στο ριάλιτι, όπως ο Σώζων Παλαίστρος-Χάρος. Φυσικά όχι για αγωνιστικούς λόγους. Οσο το ριάλιτι ανεβάζει θερμοκρασία τόσο οι πιο εκρηκτικοί χαρακτήρες θα βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στους στίβους της μάχης και στις καλύβες της ίντριγκας.
survivor_all_star_in__1_
Σάκης Κατσούλης - Νικητής «Survivor» 2020 - Επιστρέφει αποφασισμένος να αποδείξει ότι μπορεί να κατακτήσει και το «All Star»

Μύθοι και αλήθειες
Η εντολή ήταν σαφής εξαρχής: όλοι οι συμμετέχοντες θα αμείβονται με 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ποσό εξαιρετικό για συμμετοχή σε ριάλιτι. Δεν συμφώνησαν όμως όλοι. Πολλοί διαμαρτυρήθηκαν γιατί εξισώθηκαν με παίκτες τους οποίους οι ίδιοι θεωρούν λιγότερο δημοφιλείς και δυνατούς, ενώ άλλοι αρνήθηκαν επειδή στους προηγούμενους κύκλους στους οποίους συμμετείχαν η αμοιβή τους ήταν σαφώς υψηλότερη. Αυτό, πάντως, δεν πτόησε τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος δεν έκανε βήμα πίσω.

Οσοι συμφώνησαν, πέρασαν εργομετρικά τεστ προκειμένου να ανιχνευτεί η δυναμική τους και να προκύψει η διαμόρφωση των ομάδων. Ακολούθησαν τα ιατρικά τεστ και φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από τη στρατηγική της παραγωγής, η οποία, αν μη τι άλλο, επιθυμεί να δημιουργήσει ένα μείγμα εκρηκτικό. Το στοίχημα του «Survivor All Star» είναι μεγάλο τόσο για τον ΣΚΑΪ, ο οποίος επενδύει πολλά και κυρίως προσδοκίες για σαρωτική τηλεθέαση, όσο και για τον Ατζούν, που έχει κάθε λόγο να θέλει να αποδείξει πως το δυνατό χαρτί του όχι μόνο δεν αποδυναμώθηκε, αλλά θα ενισχυθεί και θα σπάσει τα κοντέρ.

Εκτός από το ηθικό ζήτημα, υπάρχει φυσικά και το πρακτικό, καθώς τα πράγματα είναι σοβαρά με την παραγωγή όπου το μέσο κόστος επεισοδίου ορίζεται στα 100.000 ευρώ για τηλεθέαση έως 20%, και για κάθε επιπλέον μονάδα τηλεθέασης υπάρχει αύξηση κόστους κατά 4.000-5.000 ευρώ! Το συνολικό κόστος του «Survivor» για 120 επεισόδια ενδεχομένως να αγγίξει τα 15 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αν επιτευχθεί ο στόχος τηλεθέασης.

Τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει οι παίκτες ξεπερνούν τις 30 σελίδες και οι όροι, κυρίως οι ρήτρες, είναι αυστηροί. Ειδικά σε θέματα παραβάσεων και αποχώρησης. Σε ό,τι αφορά το τελευταίο, η αποχώρηση γίνεται δεκτή μόνο για λόγους υγείας και φυσικά εδώ εντάσσεται και το ψυχολογικό κομμάτι. Στόχος της παραγωγής φέτος είναι να μην υπάρχουν διαρροές και να μην ενημερώνονται οι συμμετέχοντες για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Ηδη έχει καθοριστεί ποιοι συγγενείς και φίλοι θα μπορούν να τους δουν, ακόμη κι από κοντά στα έπαθλα επικοινωνίας, και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.

Οι στίβοι μάχης είναι ήδη σχεδιασμένοι και σίγουρα δεν θα θυμίζουν τους προηγούμενους. Δεδομένου ότι όλοι έχουν προπονηθεί σκληρά σε αντοχή, ταχύτητα και στόχο, τα μέλη της παραγωγής φρόντισαν ώστε οι φετινές δοκιμασίες να μην είναι αμιγώς αγωνιστικές, αλλά να απαιτούν και ευφυΐα, στρατηγική και πνευματική ευελιξία. Σε λίγα εικοσιτετράωρα, λοιπόν, στις οθόνες μας.

Ειδήσεις σήμερα:

«Ζήτω ο Βασιλιάς»: Η Βραζιλία αποχαιρετάει τον Πελέ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Στους 19 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος


Το πρόσωπό του Τζακ του Αντεροβγάλτη βρέθηκε σκαλισμένο σε ξύλινο μπαστούνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης