Κιμ Καρντάσιαν για τον Κάνιε Γουέστ: «Ο τελευταίος μου γάμος ήταν ο πρώτος αληθινός»

Κιμ Καρντάσιαν για τον Κάνιε Γουέστ: «Ο τελευταίος μου γάμος ήταν ο πρώτος αληθινός»

Η σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν μίλησε για το ενδεχόμενο ενός τέταρτου γάμου και αναφέρθηκε στους άνδρες που έχουν περάσει από τη ζωή της 

kim_karntasian__1_
Η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε για τους γάμους, από τους οποίους έχει περάσει μέχρι σήμερα και τόνισε πως ο μόνος αληθινός ήταν αυτός με τον Κάνιε Γουέστ.

Η διάσημη τηλεπερσόνα μίλησε στο podcast της Γκουίνεθ Πάλτροου, με τίτλο «Goop» και αρχικά, δήλωσε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μπει και σε έναν τέταρτο γάμο μελλοντικά.

«Θα έπρεπε να έχω κάποιον στη ζωή μου για ένα διάστημα, πριν πάρω αυτή την απόφαση. Αλλά, θα γίνει αυτό που είναι γραφτό να γίνει», σημείωσε η Κιμ Καρντάσιαν, ενώ πρόσθεσε, πως θα μπορούσε να είναι το «γούρι» της.


Μέχρι στιγμής, έχει περάσει από τρεις γάμους. Πρώτα, παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό Ντέιμον Τόμας, στη συνέχεια, τον Κρις Χάμφρις και τέλος, τον Κάνιε Γουέστ. «Νιώθω ότι ειλικρινά, ο τελευταίος μου γάμος ήταν ο πρώτος αληθινός», δήλωσε η Κιμ Καρντάσιαν.

Όπως εξήγησε: «Στον πρώτο μου γάμο δεν ήξερα καν τι συνέβαινε. Στον δεύτερο, ένιωθα ότι ήθελα να παντρευτώ τόσο πολύ, γιατί όλοι οι φίλοι μου το είχαν ήδη κάνει κι έπρεπε να το κάνω κι εγώ».

Κλείσιμο


Τέλος, δήλωσε πως αυτή τη στιγμή απολαμβάνει την ελευθερία της στο έπακρον και χαίρεται που μπορεί να αφιερωθεί στα παιδιά της. Ωστόσο, δεν θα πει όχι, αν κάτι καλό προκύψει στη ζωή της.

«Πιστεύω ότι θα ήθελα έναν γάμο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που αφιερώνω χρόνο σε εμένα. Είμαι σε μια καλή σόλο αποστολή αυτή τη στιγμή», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τι κρύβει η Κίνα- Συναγερμός και στην Ευρώπη

Πρωταθλητής από τα παλιά στο τηλεοπτικό 2022

Εύα Καϊλή: Πώς την «καίνε» τα μπιμπερό - Τα τρία ερωτήματα που καλείται να απαντήσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης