Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τον εντόπισαν σε νυχτερινή του έξοδο και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην τραγουδίστρια.
Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτήθηκε για τα κολακευτικά σχόλια που είχε κάνει για την Ελευθερία Ελευθερίου.
«Κι εμένα με κολακεύει με τη σειρά μου, όταν μια όμορφη γυναίκα σαν την Ελευθερία μιλάει κολακευτικά για αυτά που είπα. Είπα κάτι ρε παιδιά, και το έχετε κάνει τρενάκι. Είπα ότι η Ελευθερία είναι από τις όμορφες κοπέλες που έχουν συμμετάσχει στο Survivor», δήλωσε αρχικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpd88lckyvwp)
Συμπλήρωσε επίσης, πως: «Θα είναι μεγάλη μου χαρά αν θα ξανασυμμετάσχει. Την έχω γνωρίσει την Ελευθερία, είναι ένα πολύ καλό παιδί, αλλά ως εκεί. Μη φτιάχνετε εδώ πέρα τώρα έρωτα, κάστρα, πριγκίπισσες, Ρωμαίους και Ιουλιέτες. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται».
Τέλος, ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν.
«Ρε παιδιά, δεν ξέρω. Τι με ρωτάτε; Κάνετε λες και είμαι η φίλη μου, η Αννίτα Πάνια, που έκανε κάποτε τα συνοικέσια. Τι ερωτήσεις είναι αυτές», απάντησε κλείνοντας.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.