Η Ιωάννα Τούνη μετρά αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η instagrammer έχει μπει ήδη στον ένατο μήνα της κύησής της και ανυπομονεί για τον ερχομό του γιου της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Όλο αυτό το διάστημα, η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνηςτης.
Σύμφωνα με τα όσα έχει αποκαλύψει αποφάσισαν με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, να μείνουν στη Θεσσαλονίκη μέχρι τον τοκετό και αμέσως μετά, να έρθουν όλοι μαζί στην Αθήνα.
Οι τελευταίες μέρες πριν γίνει μαμά η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στη βάση της, τη Θεσσαλονίκη όπου πήγε να κάνει και μια φωτογράφιση ως έγκυος.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.