Ένα ταξίδι στο εξωτερικό και συγκριμένα στην Ισπανία πραγματοποίησε με φίλους της η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στη Μαδρίτη μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τη Χριστίνα Κοντοβά και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, η Σίσσυ Χρηστίδου επισκέφτηκε μουσεία και περιηγήθηκε σε διάφορα σημεία της ισπανικής πρωτεύουσας, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο Instagram μερικές φωτογραφίες. «Στην Ισπανία με μερικούς από τους αγαπημένους μου ανθρώπους», έγραψε στη συνοδευτική λεζάντα της δημοσίευσής της.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV