Μουντιάλ 2022: Ο «Salt Bae» θέλησε να δείξει ότι είναι «κολλητός» με τον Μέσι και τα... έκανε χειρότερα - Δείτε βίντεο

Μουντιάλ 2022: Ο «Salt Bae» θέλησε να δείξει ότι είναι «κολλητός» με τον Μέσι και τα... έκανε χειρότερα - Δείτε βίντεο

Μπορεί ο Τούρκος σεφ να κατάφερε να πείσει τον Μέσι για μια selfie, όμως δεν κατάφερε να πείσει και τους followers του ότι ο αρχηγός της Αργεντινής τον γνώριζε

Collage_Maker-21-Dec-2022-03_53-AM
Ο Τούρκος σεφ Nusret Gokce, ευρύτερα γνωστός ως «Salt Bae», ο οποίος εξόργισε τους οπαδούς του ποδοσφαίρου, αφού παραβίασε τους εορτασμούς της Αργεντινής για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο στάδιο Lusail στο Κατάρ, θέλησε να αποδείξει πως είναι «κολλητός» με τον Λιονέλ Μέσι μετά το βίντεο που τον δείχνει να τραβολογάει τον αρχηγό της Αργεντινής για μια φωτογραφία και εκείνος τον αγνοεί.



Μπορεί ο Τούρκος σεφ να κατάφερε τελικά να πείσει τον Μέσι για μια selfie, όμως δεν κατάφερε να πείσει και τους followers του ότι ο αρχηγός της Αργεντινής τον γνώριζε.



Κλείσιμο
Έτσι ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την επίσκεψη του Μέσι στο εστιατόριο του στο Ντουμπάι το 2018 για να δείξει πως οι δυο τους είναι «κολλητοί». Μάλιστα σε εκείνη τη επίσκεψη του ο τότε αστέρας της Μπαρτσελόνα είχε μαζί του και τον τότε μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά, τους οποίους ο Τούρκος σεφ περιποιήθηκε ιδιαιτέρως.



Όμως αντί να ηρεμήσει τους ακόλουθούς του οι οποίοι τον επέκριναν τόσο για το κυνήγι στο Μέσι, όσο και για το γεγονός ότι κράτησε στα χέρια του ολομόναχος το τρόπαιο, το οποίο σύμφωνα με την FIFA, επιτρέπεται να αγγίξει και να κρατήσει μόνο μια πολύ επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων, η οποία περιλαμβάνει πρώην νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA και αρχηγούς κρατών, τους εξόργισε περισσότερο.



«Ένα βίντεο από το 2018 δεν θα σε σώσει, φίλε», του λέει ένας ακόλουθός του και του ζητάει να κοντρολάρει τον εγωισμό του. «Προσπάθησες με το ζόρι να παρέμβεις και ο Μέσι σου έδειξε τα όριά σου. Σηκώσες το τρόπαιο σαν να ήσουν μέρος της ομάδας και δάγκωσες τα μετάλλιά τους. Πρέπει να ξέρεις τα όριά σου φίλε», σχολιάζει ένας άλλος. «Τώρα προσπαθείς να μας πείσεις ότι είστε φίλοι», προσθέτει ένας ακόμα follower του Τούρκου σεφ.



Ειδήσεις σήμερα

«H ζωή μου όλη, πριν βρεθώ στη φυλακή» - Η Σλοβάκα απατεώνισσα μιλάει στο ΘΕΜΑ

Δύο αδερφές μαχαίρωσαν 16χρονη στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος

O Τομ Κρουζ πηδάει στο κενό με μοτοσικλέτα στο «μεγαλύτερο stunt στην ιστορία του σινεμά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ