Survivor All Star: Οι καλύτεροι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφουν τον Ιανουάριο

Survivor All Star: Οι καλύτεροι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφουν τον Ιανουάριο

Τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής  - Δείτε τα τρέιλερ 

survivor-all-star-342321
Το Survivor καλεί ξανά όλους τους star που έγραψαν τη δική τους τηλεοπτική survivor ιστορία και επιστρέφει στον ΣΚΑΪ στην πιο σκληρή και απαιτητική εκδοχή του. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21.00, οι κορυφαίοι Έλληνες Survivors, επιστρέφουν στην αρένα όπου άλλαξε η ζωή τους, για έναν ακόμα γύρο.

Τους γνωρίσαμε και τους θαυμάσαμε στους αγωνιστικούς στίβους μάχης του Αγίου Δομινίκου. Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν θα βρεθούν ξανά μαζί σε μία ανανεωμένη, εκρηκτική χημεία χαρακτήρων και αγωνισμάτων.

Πόσο προετοιμασμένοι είναι για αυτή την επιστροφή; Πώς θα αλληλοεπιδράσουν; Τι αλλάζει φέτος; Ένα μόνο είναι σίγουρο: διατηρώντας όλα τα αυθεντικά στοιχεία του μεγαλύτερου ριάλιτι στον κόσμο, το Survivor All Star θα συστήσει μια πρωτόγνωρη, δυναμική, καθημερινή εμπειρία για τους τηλεθεατές αλλά κυρίως για τους παίκτες.

Δείτε τα τρέιλερ που έχουν κυκλοφορήσει
Survivor All Star | Trailer | Έρχεται στον ΣΚΑΪ

Survivor All Star | Έρχεται | Vol. 1

Survivor All Star | Έρχεται | Vol. 2
Κλείσιμο
Αυτή τη στιγμή, οι πιο δυνατοί παίκτες των προηγούμενων κύκλων, κρατούν στα χέρια τους το εισιτήριο που θα τους ρίξει στην πιο σκληρή μάχη όχι μόνο για το φαγητό και τη νίκη αλλά την επικράτηση του πιο δυνατού στις αντιξοότητες του φυσικού περιβάλλοντος και της συμβίωσης με δυναμικούς χαρακτήρες. Μόνο οι καλύτεροι έχουν θέση στο Survivor All Star!

Ο Γιώργος Λιανός, μοναδικός στο πόστο του, συναντιέται ξανά μαζί τους και αναμεταδίδει κάθε αναμέτρηση από τους στίβους μάχης ενώ είναι αυτός που με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, διαχειρίζεται κάθε διαφωνία, αστεία ή συγκινητική στιγμή. Το πρώτο του σφύριγμα, θα σημάνει την αρχή μιας ιστορίας που θα είναι γεμάτη με δυνατές συγκινήσεις.

Οι παίκτες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής
Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, είδαμε πως η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, ο Μάριος Πρίαμος, ο Ηλίας Γκότσης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Σάκης Κατσούλης επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο.
survivor-all-star_11

Στο δεύτερο βίντεο «πρωταγωνιστούν» η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Στάθης Σχίζας, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλοι παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι.
survivor-all-star_22




Ειδήσεις σήμερα

Το Twitter... ψήφισε υπέρ της αποχώρησης του Μασκ από CEO

Απογοητευμένη η οικογένεια του 16χρονου Ρομά από την απόφαση για τον αστυνομικό - Ετοιμάζουν πορεία διαμαρτυρίας

Φονική μηχανή το Ντόγκο Αρτζεντίνο - Μιλάει το κορίτσι της οικογένειας που έχασε τον «Πάκο»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης