Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Περιγράφει την έκπληξη που έκανε στον Μάικλ Ντάγκλας - «Νόμιζα πως έπαθε έμφραγμα»

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Περιγράφει την έκπληξη που έκανε στον Μάικλ Ντάγκλας - «Νόμιζα πως έπαθε έμφραγμα»

«Σκόνταψε προς τα πίσω και είπε "Θεέ μου" κι άρχισε να κλαίει» πρόσθεσε η Χολιγουντιανή σταρ

catherine_zeta_jones_
H Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ και σε κάθε ευκαιρία, φροντίζουν να εκφράζουν την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλο.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The Kelly Clarkson Show» και περιέγραψε μια έκπληξη που έκανε εκείνη και τα παιδιά τους στον αγαπημένο της, αλλά παραλίγο να... πάει στραβά.

Όπως είπε, ο Μάικλ Ντάγκλας βρισκόταν μόνος του στη Γαλλία για τα γυρίσματα μιας νέας ταινίας, την Ημέρα των Ευχαριστιών και έτσι, όλη η οικογένεια αποφάσισε να του κάνει έκπληξη και να τον επισκεφθεί.

«Ήταν μια από εκείνες τις σπουδαίες, μεγάλες στιγμές. Τα παιδιά κι εγώ κάναμε έκπληξη στον Μάικλ για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Δεν είχε ιδέα. Η Κάρις πέταξε από την Ανατολική Ακτή κι εγώ με τον γιο μου πετάξαμε από δω και μπήκαμε όλοι μαζί στο ξενοδοχείο που έμενε ο Μάικλ Ντάγκλας», περιέγραψε.

«Γύρισε σπίτι από τη δουλειά και ήμασταν όλοι εκεί. Νομίζω ακόμα ότι για ένα λεπτό έπαθε έμφραγμα. Σκόνταψε προς τα πίσω και είπε "Θεέ μου" κι άρχισε να κλαίει. Ήταν τόσο σπουδαία στιγμή», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Εκείνη και τον σύζυγό της χωρίζουν ηλικιακά περίπου 25 χρόνια. Ωστόσο, αυτό δεν δείχνει να αποτελεί πρόβλημα για κανέναν από τους δύο.

«Ο σύζυγός μου είναι 25 χρόνια μεγαλύτερος από εμένα, αυτό δεν είναι μυστικό. Έχουμε τις σταθερές μας, που είναι η αγάπη και ο σεβασμός. Ποτέ μα ποτέ, δεν χάσαμε την αίσθηση του χιούμορ μας και απολαμβάνουμε ο ένας την παρέα του άλλου», τόνισε στη Wall Street Journal τον Απρίλιο του 2021.


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

112 «χτύπησε» στην Κρήτη για την κακοκαιρία «Gaia»

Η υπόθεση Καϊλή το πιο σοβαρό σκάνδαλο στις Βρυξέλλες εδώ και 10ετίες

Το φιλί της Δέσποινας Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη ενώ βρισκόταν στη σκηνή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης