Γιώργος Γεροντιδάκης: Η αμηχανία του με ερώτηση δημοσιογράφου - «Τι να σου απαντήσω τώρα;»

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η αμηχανία του με ερώτηση δημοσιογράφου - «Τι να σου απαντήσω τώρα;»

Δείτε το σχετικό βίντεο με την αντίδραση του ηθοποιού

giorgos-gerontidakis
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης και μάλιστα, μια από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων φαίνεται πως τον ξάφνιασε.

Οι κάμερες τον εντόπισαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Είδα τον θάνατό σου αγάπη μου», στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ο ηθοποιός απαντά στις ερωτήσεις που του θέτουν οι δημοσιογράφοι, όμως μια από αυτές, τον έφερε σε αμηχανία.

«Σας φλερτάρουν στα social media;», ήταν πρώτη ερώτηση, με τον Γιώργο Γεροντιδάκη να απαντάει: «Παιδιά, αλήθεια τώρα, αυτό το πράγμα… Μπορεί να με φλερτάρουν και να σας φλερτάρουν οπουδήποτε, είτε αυτό είναι social media είτε αυτό είναι στο δρόμο. Όπως ήταν πριν, έτσι είναι και τώρα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co3aqwodod1t)

Όταν οι δημοσιογράφοι του απάντησαν ότι οι εποχές αλλάζουν και το φλερτ μέσω διαδικτύου είναι πιο έντονο, εκείνος είπε: «Εντάξει. Οι εποχές δεν αλλάζουν ποτέ, όταν δεν αλλάζεις εσύ. Θα αλλάξουν μόνο, αν θέλουμε. Αν θέλουμε να μας φλερτάρουν και να βρούμε μια σχέση μέσα από το Instagram, ας βγει μια σχέση από το Instagram. Έχω φίλους που έκαναν οικογένεια έτσι κι είναι πολύ ευτυχισμένοι».

Τέλος, μια δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα έκανε εκείνος το πρώτο βήμα για να γνωρίσει μια κοπέλα ή αν θα περίμενε από εκείνη, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον ηθοποιό.

«Τι να σου απαντήσω τώρα;», της είπε με εκείνη να επιμένει: «Τον τρόπο τον οποίο επιλέγετε». «Υπάρχει τρόπος; Δεν νομίζω», της είπε κλείνοντας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης