Κάρα Ντελεβίν - Επέστρεψε από την... κόλαση - Η μάχη με την κατάθλιψη και η κατάρρευση

Κάρα Ντελεβίν - Επέστρεψε από την... κόλαση - Η μάχη με την κατάθλιψη και η κατάρρευση

Η Αγγλίδα καλλονή, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ζήσει πολλά...

delevigne_arthro
Η Κάρα Ντελεβίν είναι ένα από τα πρόσωπα που τις τελευταίες εβδομάδες έχει απασχολήσει έντονα τα μέσα ενημέρωσης του πλανήτη. Πριν από ένα μήνα σόκαρε και ανησύχησε την οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές της όταν βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου, την έδειχνε να κάνει σπασμωδικές κινήσεις, να είναι ξυπόλητη και να μην μπορεί να κρατήσει στα χέρια το κινητό της τηλέφωνο.
Η πολύ καλή της φίλη Μάργκοτ Ρόμπι, έσπευσε στο σπίτι της, προκειμένου να τη βοηθήσει όπως όμως κατέληξε να φεύγει από αυτό κλαίγοντας. Πηγές από το περιβάλλον της είχαν πει στο «TMZ» πως οι φίλοι της ήταν απελπισμένοι με την κατάστασή της και θα έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης.
Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν ξέρει αν όντως στις μέρες που μεσολάβησαν μέχρι να ξανακάνει δημόσια εμφάνιση η Κάρα ζήτησε τη βοήθεια ειδικών. Το σίγουρο είναι όμως πως οι πρόσφατες εμφανίσεις του μοντέλου δείχνουν πως βρίσκεται σε καλό δρόμο και φαίνεται να ξεπερνάει το όποιο πρόβλημα είχε.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση
Στις 26 Σεπτεμβρίου η 30χρονη Κάρα Ντελεβίν έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα, που ήθελαν την κατάσταση της υγείας της, να μην είναι σε καλή κατάσταση. Το διάσημο μοντέλο εμφανίστηκε σόλο σε αεροδρόμιο στο Παρίσι και οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν... μεταμφιεσμένη.

Κλείσιμο
Η Ντελεβίν φωτογραφήθηκε φορώντας μάσκα προσώπου, σκουφάκι και γυαλιά ηλίου, με το πρόσωπό της να είναι μονίμως σκυφτό.

Λαμπερής και υγιής στην Εβδομάδα Μόδας
Το μοντέλο εθεάθη στις 28 Σεπτεμβρίου στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου, όπου και περπάτησε στο κόκκινο χαλί, αποδεικνύοντας σε όλους πως μπορεί και πάλι να σταθεί στα πόδια της.

Η 30χρονη ήταν ιδιαίτερα λαμπερή και σέξι, επιλέγοντας ένα μαύρο κοντό φόρεμα και ψηλές μπότες και δεν θύμιζε σε τίποτα τη γυναίκα με το χαμένο βλέμμα που πρωταγωνιστούσε στα βίντεο.

Cara_Evdomada


Πανέμορφη στις Κάννες
Στις 18 Οκτωβρίου η Κάρα Ντελεβίν εμφανίστηκε στις Κάννες και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Λαμπερή, πανέμορφη και απαστράπτουσα δεν θύμιζε σε τίποτα το κορίτσι που είχαμε δει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Για τη βραδιά, η Ντελεβίν φόρεσε ένα μαύρο στράπλες cut-out μίνι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ασορτί μυτερές γόβες και ένα απλό χρυσό κολιέ. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε χαλαρές μπούκλες ενώ για το μακιγιάζ της είχε επιλέξει smokey eyes και nude χείλη.

Cara_Cannes


Τι έχει πει για τη σεξουαλική της ταυτότητα
Με αφορμή τον μήνα του Pride, τον περασμένο Ιούλιο η Κάρα Ντελεβίν παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε τόσο για την σεξουαλική της ταυτότητα, την LGBTQ κοινότητα, αλλά και τα δικαιώματά της.

Πρόκειται για μια από τις γυναίκες της παγκόσμιας showbiz που έχουν υποστηρίξει με σθένος τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και μάλιστα, ήταν από τις πρώτες celebrities που μίλησαν ανοιχτά για τις προτιμήσεις τους.

«Τόσο τα δικαιώματα των τρανς, όσο και τα δικαιώματα των γυναικών, είναι όλα τους ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά, σε περίπτωση που δεν είμαστε μέρη αυτής της κοινότητας. Είναι υπόθεση όλων να σταθούμε ο ένας στο πλευρό του άλλου», ανέφερε αρχικά η Κάρα Ντελεβίν.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως πρέπει να σταματήσει αυτή η «εκπροσώπηση» που ισχύει στη βιομηχανία της μόδας, αλλά και στον κόσμο γενικότερα και ο κόσμος να πάψει να «έχει την ανάγκη» να βλέπει ανθρώπους ίδιους με εκείνον. Μόνο έτσι, η κοινωνία θα αποδεχτεί τη διαφορετικότητα.
«Οι άνθρωποι χρειάζονται ανθρώπους που τους μοιάζουν. Εγώ μεγαλώνοντας δεν έβλεπα γύρω μου άτομα σαν κι εμένα. Αποφάσισα λοιπόν, ότι πρέπει να σταματήσω να νιώθω ντροπή και να με αγαπήσω. Έτσι έμαθα γενικότερα, πως η αγάπη είναι αγάπη και ο καθένας λοιπόν, μπορεί να αγαπάει όποιον θέλει», δήλωσε αναφορικά με τις δικές της σεξουαλικές προτιμήσεις.

Όπως είπε στη συνέχεια, νιώθει μεγάλη χαρά που κατάφερε τουλάχιστον, να γίνει η ίδια ένας από τους ανθρώπους που εκπροσωπούν μια ομάδα. Στην περίπτωσή της αναφέρεται στην ομοφυλοφιλική κοινότητα.


Ωστόσο, η ίδια αποτελεί μια από τις περιπτώσεις που δεν χρειάστηκε να κάνει δημόσια κάποια.. «αποκάλυψη». Απλώς, άφησε τον εαυτό της ελεύθερο.

«Ποτέ δεν αποκαλύφθηκα πραγματικά. Απλώς αποφάσισα πως σταματάω το κρυφτό και δεν ντρέπομαι ούτε για το ποιον αγαπώ, αλλά ούτε και για το ποια είμαι. Για εμένα ήταν περισσότερο μια κατάσταση που έπρεπε να πείσω τον κόσμο. Να του πω "αγαπήστε την αγάπη, μόνο έτσι μπορούμε να αγαπάμε πραγματικά, όποιον θέλουμε"», δήλωσε το μοντέλο.

Η υποκριτική με έσωσε από την κατάθλιψη
Η Κάρα Ντελεβίν εγκατέλειψε μια κορυφαία καριέρα στο χώρο της μόδας για να ακολουθήσει το μεγάλο της όνειρο, την υποκριτική. Η απόφαση δεν προέκυψε έτσι ξαφνικά.


Όπως είχε πει το 2015 σε συνέντευξή της στο «Elle», αυτή ήταν και η μόνη της διέξοδος από τα οικογενειακά προβλήματα όταν ήταν μικρή: «Πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια. Η μητέρα μου ήταν εθισμένη στην ηρωίνη για μεγάλο διάστημα. Έτσι δεν μπορούσα να περνάω πολύ χρόνο μαζί της και αυτό με έκανε να υποφέρω. Στα 15 άρχισα να παλεύω με την κατάθλιψη, ζούσα έναν εφιάλτη. Τότε ήταν που ανακάλυψα πως η ηθοποιία ήταν το μόνο που με κρατούσε ζωντανή».

Φωτογραφία: AFP



Ειδήσεις σήμερα

Τρανς κωμικός γδύθηκε σε live βρετανική εκπομπή και έπαιξε αρμόνιο με το... μόριό της - Δείτε βίντεο

«Με απειλούσε, με χτυπούσε - Μόνο εγώ ξέρω γιατί του έριξα βιτριόλι», λέει η 38χρονη

Σκλάβες σε οίκους ανοχής στην Αθήνα: Φρικτές αποκαλύψεις κοριτσιών από την Μολδαβία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης