Κάρα Ντελεβίν: «Η σεξουαλικότητά μου είναι σαν ένα εκκρεμές που ταλαντεύεται»

Κάρα Ντελεβίν: «Η σεξουαλικότητά μου είναι σαν ένα εκκρεμές που ταλαντεύεται»

Νιώθει πλεόν ελεύθερη με τις προτιμήσεις της και το δηλώνει - To «Pride» δεν είναι για αυτή παρά η δυνατότητα επιλογής της αγάπης μεταξύ των ανθρώπων

kara_delevin
Η Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne) μιλάει για ακόμα μία φορά για τη σεξουαλικότητά της, η οποία, όπως λέει, μεταβάλλεται συνεχώς.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια ενός Pride επεισοδίου του podcast Make It Reign με τον Τζος Σμιθ, η Ντελεβίν εξήγησε: «Ο τρόπος που ορίζω τον εαυτό μου εξακολουθεί να αλλάζει συνεχώς, είτε είναι πανσεξουαλικός, αμφιφυλόφιλος - δεν ξέρω πραγματικά. Είναι σαν ένα εκκρεμές που ταλαντεύεται, αλλά σχεδόν τώρα νιώθω πολύ πιο άνετα να είμαι αμφιφυλόφιλη από ό,τι στο παρελθόν… Νιώθω πολύ πιο ελεύθερη και νιώθω πιο άνετα γιατί πριν σκεφτόμουν "ω, είμαι γκέι". Αυτό ήταν σαν αυτο-ντροπή».

Η 28χρονη είχε αυτοχαρακτηριστεί παλιότερα ως πανσεξουαλική και αμφιφυλόφιλη.

Το πανσεξουαλικό και το αμφιφυλόφιλο διαφέρουν, καθώς το πανσεξουαλικό δεν αναγνωρίζει το φύλο ως μέρος της έλξης κάποιου προς ένα άλλο άτομο.

Η Ντελεβίν περιέγραψε ότι είναι πολύ πιο σκληρή με τον εαυτό της από οποιονδήποτε άλλο.

Είπε: «Θα μιλήσω στον εαυτό μου πολύ χειρότερα από ό,τι θα μιλούσα ποτέ σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο σε ολόκληρο τον κόσμο».

Το μοντέλο και ηθοποιός είπε ότι ο «Μήνας Περηφάνιας», που λαμβάνει χώρα τον Ιούνιο κάθε έτους, αφορά την «επιλογή αγάπης».

«Αυτό πιστεύω ότι πρέπει να είναι το Pride. Είναι η αγάπη, η αγάπη για τον σύντροφό σας, η αγάπη για τον γείτονά σας, η αγάπη για τον εαυτό σας και η αγάπη για ανθρώπους που δεν γνωρίζετε», είπε η Κάρα και πρόσθεσε ότι δεν θα πρέπει να αφορά μόνο τις συναισθηματικές σχέσεις, αλλά την ενσυναίσθηση και τη συμπόνια που πρέπει να νιώθουν οι άνθρωποι για όλους τους ανθρώπους.

Κλείσιμο
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Σταύρος Δογιάκης: Αυτοκτονία με δύο σφαίρες - Μια στην καρδιά και μια στο κεφάλι

Γλυκά Νερά: Στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μαζί με Φουρθιώτη και Μαζιώτη

Μετρό - Γραμμή 4: Πιάνει δουλειά ο μετροπόντικας - Πότε ξεκινούν τα έργα - Οι 15 σταθμοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης