Κάρα Ντελεβίν: Viral τα βίντεο με το μοντέλο να βρίσκεται σε άθλια κατάσταση

Κάρα Ντελεβίν: Viral τα βίντεο με το μοντέλο να βρίσκεται σε άθλια κατάσταση

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» το διάσημο μοντέλο χωρίς παπούτσια και σε υπερένταση, ενώ ήταν ανίκανη να ελέγξει τις κινήσεις της

cara-delevigne
Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι πρόσφατες εικόνες της Κιάρα Ντελεβίν από το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.

Το διάσημο μοντέλο εθεάθη εξαθλιωμένο, χωρίς παπούτσια και με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, με την εικόνα της να μη θυμίζει σε τίποτα το περιζήτητο μοντέλο και ηθοποιός, που διεκδικούν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ξένο Τύπο, η 30χρονη Βρετανίδα έφτασε αργοπορημένη στο αεροδρόμιο. Η εξωτερική της εμφάνιση απέπνεε εξαθλίωση. Χωρίς παπούτσια, φορώντας κίτρινες κάλτσες και ένα μπλουζάκι με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η Ντελεβίν εθεάθη νευρική και εμφανώς ανίκανη να ελέγξει τις κινήσεις της.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι βρισκόταν σε μεγάλη υπερένταση, περπατούσε ασταμάτητα, ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο. Κάποια στιγμή μάλιστα, της έπεσε το κινητό από τα χέρια, το έπιασε, αλλά της έπεσε ξανά σε κλάσματα δευτερολέπτων.


Δείτε τα βίντεο


Cara Delevingne appears unstable and very jittery ahead of flight|Cara Delevingne|Today Viral News
Κλείσιμο


«Είναι εθισμένη στα ναρκωτικά - Γιατί δεν τη βοηθά κάποιος;» - Ανησυχία στα social media για την υγεία της

Τόσο η εικόνα της, όσο και η συμπεριφορά της έγιναν αντικείμενο συζήτησης στα social media με τους περισσότερους από τους χρήστες να κάνουν λόγο για εθισμό στα ναρκωτικά και να ανησυχούν για την υγεία της.

«Έχει σοβαρό θέμα με τον εθισμό», «Γιατί δεν τη βοηθάει κάποιος;», «Είμαστε μαζί σου» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια στο Twitter μετά τα βίντεο και τις φωτογραφίες της από το αεροδρόμιο.

Δείτε περισσότερα παρακάτω


Η Κάρα Ντελεβίν είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα παγκοσμίως, έχοντας κάνει και το πέρασμά της από τον χώρο τόσο της υποκριτικής όσο και του τραγουδιού. Η Ντελεβίν έχει ξεχωρίσει, εκτός από την πορεία της στον χώρο του θεάματος και για το γεγονός ότι έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την άποψή της.

'Εχει μιλήσει ανοιχτά δε, για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της, προσπαθώντας να βάλει το δικό της λιθαράκι στην προάσπιση των δικαιωμάτων της ομοφυλόφιλης κοινότητας.



«Ποτέ δεν αποκαλύφθηκα πραγματικά. Απλώς αποφάσισα πως σταματάω το κρυφτό και δεν ντρέπομαι ούτε για το ποιον αγαπώ, αλλά ούτε και για το ποια είμαι. Για εμένα ήταν περισσότερο μια κατάσταση που έπρεπε να πείσω τον κόσμο. Να του πω "αγαπήστε την αγάπη, μόνο έτσι μπορούμε να αγαπάμε πραγματικά, όποιον θέλουμε"» είχε δηλώσει με αφορμή το περσινό Pride.

Η συνέντευξή της ήρθε έναν μήνα μετά την αποκάλυψη της νέας της σχέσης. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο εθεάθη στο Πόρτο Φίνο της Ιταλίας να ανταλλάσσει δημόσια φιλιά με το νέο της κορίτσι, τη Μίνκε.

Πρόκειται για μια 32χρονη τραγουδίστρια, με πολύ διακριτική παρουσία στα social media. Οι δυο τους απόλαυσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο ιταλικό θέρετρο και πηγές που τις είδαν μαζί ανέφεραν σε ξένα δημοσιεύματα πως φαίνονταν πολύ ευτυχισμένες.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Το δίλημμα «εγώ ή ο Τσίπρας», επίθεση στον Ανδρουλάκη και άνοιγμα στο Κέντρο

Σχολεία: Επιστροφή στα θρανία χωρίς μάσκες και τεστ

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές στα βορειοανατολικά





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης