Κάρα Ντελεβίν: Της ζήτησαν να βγάλει τα εσώρουχά της σε ένα σεμινάριο για το σεξ

Κάρα Ντελεβίν: Της ζήτησαν να βγάλει τα εσώρουχά της σε ένα σεμινάριο για το σεξ

«Πήγα μέσα, νομίζοντας ότι θα ήταν μια αίθουσα διδασκαλίας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, το μοντέλο

cara-SplashNews_com
Η Κάρα Ντελεβίν θεωρούσε πως δεν είναι σεμνότυφη ή τουλάχιστον έτσι πίστευε μέχρι που κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ του Hulu «Planet Sex», της είπαν να βγάλει τα εσώρουχά της για ένα σεμινάριο αυνανισμού.

Το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε την εμπειρία της σε συνέντευξη που έδωσε στο «MIPCOM 2022» στις Κάννες.

«Πήγα μέσα... νομίζοντας ότι θα ήταν μια αίθουσα διδασκαλίας και ότι θα είχα ένα σημειωματάριο, και αντ' αυτού ήταν ένα ροζ, δερμάτινο στρώμα γυμναστικής στο πάτωμα, με έξι άτομα να λένε: «Λοιπόν, βγάλε το εσώρουχό σου. Αυτό είναι το λιπαντικό», θυμήθηκε η Ντελεβίν.

Εξήγησε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο σεμνότυφη ήταν λόγω του ότι θεωρούσε τον εαυτό της ένα αρκετά μοντέρνο, νεαρό, δροσερό, χαλαρό κορίτσι, αλλά τους είπε ότι θα έκανε μόνο ό,τι ένιωθε άνετα να κάνει. «Ήμουν σαν, Συγγνώμη, τι; Συγγνώμη, όχι, με τίποτα, δεν θα το κάνω αυτό"», εξήγησε το μοντέλο.
SPL5495331_001
Η Κάρα αποκαλεί τον εαυτό της 100% queer
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Ντελεβίν αποκαλεί τον εαυτό της 100% queer (Η λέξη queer χρησιμοποιείται μερικές φορές για να εκφράσει ότι η σεξουαλικότητα και το φύλο μπορεί να είναι περίπλοκα) στο ντοκιμαντέρ «Planet Sex», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου 2022, στη streaming υπηρεσία Hulu.

Εξήγησε πως η καθημερινότητα των γυρισμάτων ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή του μόντελινγκ με την ίδια όπως λέει να έχει συνηθίσει να προσαρμόζεται σαν χαμαιλέοντας. Μερικές, φορές όμως ένιωσε πως αυτό εδώ ήταν κάπως παράλογο. «Τη μια μέρα θα σου πάρουν αίμα ενώ έχεις οργασμό, την άλλη μέρα θα πας σε μια πορνογραφική βιβλιοθήκη. Έλεγα: “Σωστά, εντάξει, βιδώστε μου το κεφάλι”».
SPL5495331_031

Φαίνεται να είναι σε καλή φόρμα
Κλείσιμο
Πλέον το μοντέλο, μετά τα δημοσιεύματα με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά στο αεροδρόμιο Van Nuys, όπου κάπνιζε, της έπεφτε το κινητό και περπατούσε χωρίς παπούτσια, φαίνεται να ξαναβρίσκει τον εαυτό της και κυρίως να έχει πιο υγιή όψη.

Το 30χρονο σούπερ μόντελ με καταγωγή από το Λονδίνο παρευρέθηκε σε εκδήλωση στις Κάννες το βράδυ της Δευτέρας, όπου εμφανίστηκε με κομψό σύνολο και έδειχνε να έχει αφήσει πίσω της τις... μαύρες μέρες.

Για τη βραδιά, η Ντελεβίν φόρεσε ένα μαύρο στράπλες cut-out μίνι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ασορτί μυτερές γόβες και ένα απλό χρυσό κολιέ. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε χαλαρές μπούκλες ενώ για το μακιγιάζ της είχε επιλέξει smokey eyes και nude χείλη.
SPL5495171_007

Φωτογραφίες: SplashNews.com




Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: Προφυλακιστέοι οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους

Αγρίνιο: Τα στοιχεία που αποκάλυψαν τον εφιάλτη του 4χρονου - «Έβλεπε αγκαλιές και έτρεμε»

Πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου στο ύψος της Υλίκης - Νεκρός ο πιλότος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης