Κάρα Ντελεβίν: Το νέο της κορίτσι το λένε Μίνκε - Το φιλί στο στόμα

Κάρα Ντελεβίν: Το νέο της κορίτσι το λένε Μίνκε - Το φιλί στο στόμα

Τα δύο κορίτσια χαλάρωναν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στο Πόρτοφινο - Τι έχει δηλώσει το μοντέλο για τη σεξουαλικότητά του

cara-cannes-burberry2
Η Κάρα Ντελεβίν σχεδόν επιβεβαίωσε το νέο της ειδύλλιο, καθώς μοιράστηκε ένα φιλί διαρκείας, με τη φίλη της Μίνκε στο γραφικό Πόρτοφινο.

Το 29χρονο μοντέλο εθεάθη να μοιράζεται μια άκρως προσωπική της στιγμή με την 31χρονη γυναίκα, η οποία είναι τραγουδίστρια και διατηρεί χαμηλό προφίλ στα social media. Τα δύο κορίτσια χαλάρωναν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στο ιταλικό θέρετρο, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς που επιλέγουν πολλοί σταρ για τις εξορμήσεις τους.

Η Κάρα, η οποία στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι είναι αμφιφυλόφιλη, βρήκε νέα σύντροφο και από ό,τι φαίνεται δεν έχει πρόβλημα να εκδηλώσει τον έρωτά της.


Την προηγούμενη ημέρα το ζευγάρι εθεάθη να απολαμβάνει μια μέρα στη Βενετία, με το ζευγάρι να φαίνεται να απαθανατίζει άλλη μια δημόσια επίδειξη αγάπης, με μια σέλφι φωτογραφία.



Δείτε τη Μίνκε
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη minke (@minke)


Εξομολογήθηκε ότι ήταν ομοφοβική πριν αποδεχτεί την σεξουαλικότητά της

Κλείσιμο
Η Κάρα προσδιορίζεται ως πανσέξουαλ, που σημαίνει ότι ελκύεται από κάποιον όχι με βάση το φύλο ή τη σεξουαλική του κατεύθυνση. Παρόλα αυτά, παραδέχεται ότι μεγάλωσε ως ομοφοβική κάτι που επηρεάζει μέχρι και σήμερα την έκφραση της σεξουαλικότητάς της. Αυτό υποστήριξε η ίδια μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξή της στο podcast του Goop με οικοδέσποινα την Γκουίνεθ Πάλτροου.

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με παλιομοδίτικες αρχές. Δεν ήξερα κανέναν γκέι», είχε πει αρχικά για να συνεχίσει: «Πιστεύω ότι μεγαλώνοντας… δεν είχα επίγνωση του ότι ήμουν ομοφοβική. Με απωθούσε η ιδέα να είμαι με σύντροφο του ίδιου φύλου».

«Ντρεπόμουν να είμαι αυτό. Αυτή ήταν όμως η πλευρά του εαυτού μου που αγαπώ και αποδέχομαι».



Οι αντιλήψεις αυτές δεν έχουν εξαφανιστεί από τη ζωή της. «Υπάρχει ακόμα ένα κομμάτι του εαυτού μου που λέει ‘εύχομαι να ήμουν στρέιτ», εξήγησε η Ντελεβίν. «Υπάρχει ακόμα αυτή η πλευρά. Είναι πραγματικά περίπλοκο».

Παρά τις περίπλοκες όμως σκέψεις της για την σεξουαλικότητά της, η ίδια νιώθει πιο άνετα από ποτέ. «Ήμουν τόσο δυστυχισμένη και δεν ακολουθούσα την αλήθεια μου, ειδικά ως μοντέλο», δήλωσε για το γεγονός ότι έπρεπε να χωρέσει στο κουτί της θηλυκότητας που δεν ήταν πραγματικά για εκείνη. «Έχω ανδρόγυνο τύπο».

«Μου αρέσει που είμαι γυναίκα και ντύνομαι ωραία και κάνω όλα αυτά αλλά μου αρέσει και να είμαι άνδρας χωρίς κανόνες. Νιώθω πιο άνετα με την ρευστότητα του να είμαι απλά ένας άνθρωπος και να είμαι ένα ζώο, σχεδόν, γιατί αυτό είμαστε. Να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Τετ α τετ με τη Βραζιλιάνα τοπ μόντελ


Κληρονομιά Τράγκα: Ο Φρέντυ έφυγε, η Μαρία και ο Γιάννης έμειναν


Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και σήμερα - Οι πρώτες εκτιμήσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης