Τζίνα Ντέιβις κατά Μπιλ Μάρεϊ: «Με συνάντησε σε σουίτα ξενοδοχείου κρατώντας μια συσκευή για μασάζ»

Τζίνα Ντέιβις κατά Μπιλ Μάρεϊ: «Με συνάντησε σε σουίτα ξενοδοχείου κρατώντας μια συσκευή για μασάζ»

«Έπρεπε να είχα φύγει ή να είχα υπερασπιστεί τον εαυτό μου, που σε αυτή την περίπτωση δεν θα είχα πάρει τον ρόλο» ανέφερε η ηθοποιός

Davis-Murray
Η Τζίνα Ντέιβις εξομολογήθηκε στο νέο της βιβλίο «Dying of Politeness» στο οποίο περιγράφονται τα απομνημονεύματά της, την άσχημη εμπειρία που είχε, όταν γνώρισε τον Μπιλ Μάρεϊ στα γυρίσματα της ταινίας «Quick Change» το 1990.

Η ηθοποιός περιέγραψε μεταξύ άλλων την άβολη στιγμή, κατά την οποία ο σταρ τη συνάντησε στη σουίτα ενός ξενοδοχείου, κρατώντας στο χέρι μια συσκευή για μασάζ. Μάλιστα όπως σημείωσε επέμενε να τη χρησιμοποιήσει πάνω της, παρά το γεγονός ότι εκείνη αρνούνταν: «Ήταν άσχημα. Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε στην πρώτη μας συνάντηση. Έπρεπε να είχα φύγει ή να είχα υπερασπιστεί τον εαυτό μου, που σε αυτή την περίπτωση δεν θα είχα πάρει τον ρόλο. Θα μπορούσα να είχα αποφύγει αυτή τη συμπεριφορά εάν ήξερα πως να αντιδράσω ή τι να κάνω κατά τη διάρκεια της οντισιόν. Αλλά ξέρετε ήμουν τόσο μη συγκρουσιακή που απλά δεν το έκανα» σημειώνει για την τραυματική εμπερία της.
Geena
Σύμφωνα με την ηθοποιό, η οποία μίλησε για το νέο της βιβλίο στην βρετανική εφημερίδα Times, ο Μάρεϊ είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντι της και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, την οποία σκηνοθετούσε μαζί με τον Χάουαρντ Φράνκλιν. Ο Μπιλ Μάρεϊ, όπως ανέφερε η 66χρονη σταρ, τη βρήκε στο καμαρίνι της και άρχισε να της φωνάζει, επειδή είχε αργήσει, παρά το γεγονός ότι δεν έφταιγε εκείνη, αφού περίμενε τα κοστούμια της. Μάλιστα όπως σημείωσε, εκείνος συνέχισε να της επιτίθεται λεκτικά, όσο προχωρούσαν μαζί προς το σετ, μπροστά σε εκατοντάδες εργαζόμενους.

Κλείσιμο
Η Ντέιβις κατηγορούσε τον εαυτό της για την κακή συμπεριφορά του 72χρονου σήμερα ηθοποιού. «Ναι, δεν υπάρχει λόγος να μετανιώνω για πράγματα. Αλλά τότε είχα τύψεις, αλλά ναι δεν ήταν δικό μου το λάθος».

Τα απομνημονεύματα της Ντέιβις, «Dying of Politeness», θα κυκλοφορήσουν σήμερα, 11 Οκτωβρίου.

Η Ντέιβις δεν είναι η μόνη ηθοποιός που έχει περιγράψει ένα κακοποιητικό περιστατικό κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με τον Μάρεϊ. Η Λούσι Λίου είχε ακόμη αποκαλύψει ένα σκηνικό  στο podcast «Asian Enough» το 2021 και τόνισε ότι ο Μάρεϊ την πρόσβαλε με απαράδεκτο και ασυγχώρητο τρόπο στο σετ του «Charlie's Angels»: «Καθώς κάναμε τη σκηνή, ο Μάρεϊ άρχισε να εκτοξεύει προσβολές. Δεν έκατσα να το υπομείνω και δεν το μετανιώνω» είχε σημειώσει. 

Η συμπεριφορά του Μάρεϊ έγινε ξανά πρωτοσέλιδο νωρίτερα φέτος, αφού η Searchlight Pictures ανέστειλε την παραγωγή μιας ταινίας του. Όπως αναφέρει το Variety, τα γυρίσματα σταμάτησαν λόγω καταγγελιών για την ανάρμοστη συμπεριφορά του ηθοποιού στα γυρίσματα.


Ειδήσεις σήμερα:

Διπλές αυξήσεις σε 1,3 εκατ. συνταξιούχους - Αυτά είναι τα νέα ποσά, δείτε τα 6 παραδείγματα

Ερευνάται εάν κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος της 12χρονης γνώριζε τη φρικτή υπόθεση στον Κολωνό

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με 20 συλλήψεις για ναρκωτικά στον Μυλοπόταμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης