Η Τζίνα Ντέιβις θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της

Η Τζίνα Ντέιβις θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός περιγράφει το βιβλίο ως το «ταξίδι που έκανε για να γίνει σκληροτράχηλη»

geena_davis
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζίνα Ντέιβις κυκλοφορεί το προσεχές φθινόπωρο τα απομνημονεύματά της με τίτλο «Dying of Politeness», τα οποία περιγράφει ως το «ταξίδι που έκανε για να γίνει σκληροτράχηλη».

Ο εκδοτικός οίκος HarperOne, του HarperCollins Publishers, ανακοίνωσε ότι το βιβλίο θα εκδοθεί στις 11 Οκτωβρίου και ότι η Τζίνα Ντέιβις θα μοιραστεί «ξεκαρδιστικές ιστορίες» για την καριέρα της στο μόντελινγκ. Το βιβλίο θα περιλαμβάνει επίσης άγνωστες πτυχές για τις ταινίες «Tootsie», «The Accidental Tourist» και «Beetlejuice» και τους συμπρωταγωνιστές και συμπρωταγωνίστριές της, τη Σούζαν Σάραντον, από το φιλμ «Thelma & Louise», τη Madonna από το «A League of Their Own» και τον πρώην σύζυγό της, Τζεφ Γκόλντμπλουμ από το «The Fly».
Η Ντέιβις δήλωσε ότι το βιβλίο θα αποκαλύπτει πώς η υποκριτική τη βοήθησε να μεταμορφωθεί σε άτομο υπεύθυνο για τη ζωή του.

Η ηθοποιός κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία της στο «The Accidental Tourist» και ήταν υποψήφια Α’ Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της στην ταινία «Thelma & Louise». Το 2019, η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου της απένειμε το ανθρωπιστικό βραβείο Τζιν Χέρσολτ για την υπεράσπιση της ισότητας των φύλων στα μέσα ενημέρωσης.

«Είχα την ευλογία να εξασκούμαι στο να ζω μια διαφορετική ζωή - μια πιο τολμηρή, πιο ελεύθερη και πιο αυθεντική ζωή - στην οθόνη. Σε αυτό το βιβλίο, θα αποκαλύψω τους τρόπους με τους οποίους η δημόσια ζωή μου - οι ταινίες, οι δράσεις και οι σχέσεις μου - με έχουν επηρεάσει και ενδυναμώσει σε προσωπικό επίπεδο και, ελπίζω, να εμπνεύσω τους αναγνώστες μου να διευρύνουν τη δική τους αίσθηση δύναμης», τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ο Μπάιντεν φόρεσε ελληνική γραβάτα, συστήθηκε «Μπαϊντενόπουλος» και αποκάλυψε γιατί κάνει τον σταυρό του... λάθος

Αρχίζουν περικοπές στον δημόσιο φωτισμό στη Γερμανία!

Στόχος «ποντικών» δημοτικό σχολείο στη Νέα Ερυθραία - Άφησαν τα «λάφυρά» τους στο προαύλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης