GNTM5: Η Μαίρη Βυτινάρος, το Golden Pass και η... σέξι δοκιμασία - Δείτε βίντεο

GNTM5: Η Μαίρη Βυτινάρος, το Golden Pass και η... σέξι δοκιμασία - Δείτε βίντεο

Το απαιτητικό challenge που καθόρισε τις 21 διαγωνιζόμενες που μπήκαν στο σπίτι  του ριάλιτι μόδας και τα κλάματα της απόρριψης

gntm
Οι auditions είναι πλέον παρελθόν και τα 41 υποψήφια μοντέλα, που πέρασαν στο bootcamp του ριάλιτι μόδας του Star, κλήθηκαν να διανύσουν την τελική ευθεία και να δοκιμαστούν σε ένα δύσκολο και απαιτητικό challenge, που θα καθόριζε την τελική 20άδα του GNTM 5!

Μάλιστα, στην αρχή κιόλας του επεισοδίου της Τρίτης (4/10) η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στα υποψήφια μοντέλα ποιο κορίτσι είναι το φετινό Golden Pass που μπαίνει απευθείας στο σπίτι του GNTM5. «Κυρίες μου, το Golden Pass του 2022 έχει κερδίσει με την αξία της και το σπαθί της, προσωπικότητα, πόζα, γλύκα, ομορφιά, στιλ, ταλέντο η... Κάτια!» ανακοίνωσε η Καγιά και αμέσως την αγκάλιασε.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ, πραγματικά τρέμω. Δεν το περίμενα πώς θα ήμουν το Golden Pass. Πραγματικά δεν το περίμενα, είμαι τόσο ικανοποιημένη, τόσο περήφανη... τρέμω, δεν το περίμενα!» είπε η Κάτια γεμάτη συγκίνηση και παρότι μπορούσε να πάει στο σπίτι και να μην διαγωνιστεί, επέλεξε να συμμετάσχει στην φωτογράφιση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnd96zkhfzoh)


Η αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή έφερε μια νέα άφιξη. Ο λόγος για την Μαίρη Βυτινάρος η οποία γνώρισε τις υποψήφιες και τις συνόδευσε στην απαιτητική δοκιμασία. Η Ελληνοαυστραλή καλλονή, με σπουδές στα οικονομικά και ιδανικές αναλογίες που μετρά συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας, όπως οι Ellipse Lingerie, Guess, Ralph Lauren, Gottex θα είχε τον ρόλο της model instructor του GNTM 5.

Κλείσιμο
Οι πολύτιμες συμβουλές της, βοήθησαν τα κορίτσια να προετοιμαστούν σωστά ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κάθε φωτογράφισης, επιλέγοντας τις κατάλληλες πόζες και μαθαίνοντας τα «θέλω» της νέας σελίδας του σύγχρονου μόντελινγκ. Τα νεαρά μοντέλα ενθουσιάστηκαν με την Μαίρη Βυτινάρος που τους ζήτησε ως αντάλλαγμα για τις πόζες που θα τις μάθει, να της μάθουν καλά ελληνικά.

GNTM 5 | Η Model Instructor Μαίρη Βιτινάρος μοιράζει εγκεφαλικά


Εντυπωσιακό σετ, τολμηρό styling με σέξι αξεσουάρ είχε η δοκιμασία με τον ταλαντούχο φωτογράφο μόδας Κώστα Σαπουνά να ανοίγει την αυλαία, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά, δίνοντας στα κορίτσια την ευκαιρία να φωτογραφηθούν σε άκρως ρεαλιστικές και επαγγελματικές συνθήκες, με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις των κριτών και να τους πείσουν ότι αξίζουν μία θέση στο σπίτι του Greece’s Next Top Model.

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου είχαν δύσκολο έργο να επιλέξουν την τελική 20άδα, με κάποιες από τις διαγωνιζόμενες να μην δέχονται καλά την απόρριψη.

Η Έβελυν δεν είχε τις αναμενόμενες λήψεις στο σετ και δεν κατάφερε να περάσει. Η αντίδρασή της προκάλεσε προβληματισμό κι ανησυχία, αφού η ίδια σπάραξε στο κλάμα κι οι κριτές δεν ήξεραν πως να τη συνεφέρουν. Μάλιστα, κάλεσαν τους ψυχολόγους της παραγωγής γιατί δεν ήξεραν πως να χειριστούν όλη την κατάσταση. Όταν συνήλθε έσκισε το χαρτάκι με το νούμερο της από το bootcamp και αποχώρησε.

GNTM 5 | Η απογοήτευση της Έβελυν και τα κλάματα



Η ανατροπή τελευταία στιγμή έγινε καθλως τελικά αντί για 20 πέρασαν 21 μοντέλα!

Αυτές που τα κατάφεραν ήταν οι εξής: Γιέβα, Αλεξία Κ., Μύρια, Κατερίνα, Δέσποινα, Νικόλ, Μαρία, Εβελίνα, Γρηγοριάνα, Κάτια, Μάρα, Τζούλια, Μαρίτα, Άννα, Κότυ, Έλενα, Βικτώρια, Μικαέλα, Αλεξία Τ., Ζωή και Έφη





Ειδήσεις σήμερα:

Η διαφορά ηλικίας θα είναι για τους δικούς σου μεγάλο πρόβλημα, έγραφε στην Άννα ο 56χρονος

«Αν δεν στείλεις φωτογραφίες, θα σε κάνω ξεφτίλα» – Πώς εκβίαζαν τα θύματά τους οι δράστες του μαζικού revenge porn

Μποϊκοτάζ από το Παρίσι και άλλες έξι γαλλικές πόλεις στο Μουντιάλ του Κατάρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης