House of the Dragon: Η αποκάλυψη που κρύβει το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

House of the Dragon: Η αποκάλυψη που κρύβει το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

Οι νέες προσθήκες στο πρίκουελ του «Game Of Thrones» - Δείτε βίντεο

houseofthedragon66
Το «House of the Dragon» βρίσκεται στα μισά, με το έκτο από τα δέκα συνολικά επεισόδια να προβάλλεται στις 25 Σεπτεμβρίου.

Λίγες μέρες πριν την προβολή του επεισοδίου, το HBO μοιράστηκε με τους φαν της σειράς ένα σύντομο teaser trailer, το οποίο κρύβει μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, το βίντεο επιβεβαιώνει πως οι Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ κάνουν και επισήμως το ντεμπούτο τους στο πρίκουελ του «Game Of Thrones».

Ντ'άρσι και Κουκ ενσαρκώνουν την ενήλικη εκδοχή δύο εκ των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων, δηλαδή των Princess Rhaenyra Targaryen και Alicent Hightower.

Σιγά σιγά, το «House of the Dragon» θα οδηγήσει πλέον την ιστορία προς τα γεγονότα του «Dance of the Dragons», δηλαδή σε έναν από τους πιο κρίσιμους πολέμους στην ιστορία του Westeros, ο οποίος ξεσπά εντός του οίκου Targaryen για τη διαδοχή.

Δείτε το teaser του 6ου επεισοδίου 

Season 1 Episode 6 Preview | House of the Dragon (HBO)

Πώς συνδέεται το House of the Dragon με το Game of Thrones;

Το House of the Dragon είναι μια σειρά που θα προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να δει μια διαφορετική εποχή του σύμπαντος του Game of Thrones.

Διαδραματίζεται 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα της αρχικής σειράς και συνδέεται μέσω των οίκων που είναι διασκορπισμένοι στο τοπίο του Westeros, των Starks, των Lannisters και των Targaryens. Το πρίκουελ κλειδώνει στον τελευταίο, καθώς αφορά στην κατάρρευση της δυναστείας.

Από τους χαρακτήρες του Game of Thrones δεν πρόκειται να εμφανιστεί κανείς, καθώς τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα οκτώ γενιές προτού η Daenerys «Mother of Dragons» Targaryen βρει τα τρία μικρά αυγά δράκου.

Οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν

Ο Πάντι Κόνσινταϊν στον ρόλο του Viserys Targaryen – Ο μεγαλύτερος αδερφός του Daemon.

Κλείσιμο
Ο Ματ Σμιθ στον ρόλο του Daemon Targaryen – Ένας ατρόμητος πολεμιστής και ιππέας δράκων, στις φλέβες του οποίου τρέχει το αληθινό αίμα του δράκου.

Η Ολίβια Κουκ στον ρόλο της Alicent Hightower – Η κόρη και το Χέρι του βασιλιά Otto Hightower αλλά και η πιο κοσμική κυρία των Επτά Βασιλείων.

Η Έμα Ντ'άρσι στον ρόλο της Rhaenyra Targaryen – Η μεγαλύτερη κόρη του Viserys Targaryen και καθαρόαιμη Βαλυριανή ιππέας δράκων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης