Δώρα Χρυσικού για τη Γη της Ελιάς: «Ο κόσμος “με βρίζει” στον δρόμο»

Δώρα Χρυσικού για τη Γη της Ελιάς: «Ο κόσμος “με βρίζει” στον δρόμο»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της ηθοποιού 

Crisikou_
Η Δώρα Χρυσικού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τον ρόλο της ως «Αρετή Καπερνάρου» στη σειρά «Η γη της ελιάς», που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00, στο MEGA.

«Έχουμε σήμερα την πρεμιέρα του B' κύκλου, και αυτός έγινε χάριν της στήριξης του κόσμου και η ευθύνη αυξάνεται. Όταν κάτι έχει αγαπηθεί, τη 2η χρονιά πρέπει να είσαι δύο φορές καλύτερος για να κρατήσεις το κοινό σου. Θα έχουμε πολλές ανατροπές, θα έχω και σύντροφο, παρόλο που είναι παράδοξο. Στη ζωή της Αρετής μπαίνει ο Θανάσης ο οποίος έχει αναφερθεί ως σύντροφος της Αναστασίας. Ήταν ο άνθρωπος που ετοιμαζόταν να παντρευτεί η Αναστασία και τώρα εμφανίζεται. Ο Θανάσης κρύβει πολλά μυστικά, δεν είναι αυτό που φαίνεται, πάει να κάνει μία "κασκαρίκα" στην Αρετή, αλλά με την Αρετή δεν τα βγάζεις εύκολα πέρα, και εκεί θα υπάρξουν πολλές ανατροπές αλλά και πολύ γέλιο» είπε η ηθοποιός.

Συνεχίζοντας, η Δώρα Χρυσικού ανέφερε για την ηρωίδα της ότι: «Ο “πρώην σύζυγός μου” (στη σειρά) ακούει "Αρετή" και τρέχει. Εχει κι εκείνος τα δικά του μπλεξίματα μεταξύ των δύο ερώτων, οπότε δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει η Αρετή. Η ηρωίδα μου δεν είναι κακιά, είναι γρουσούζα, είναι αθυρόστομη, είναι προβληματική και ανασφαλής. Οι κατάρες που πετάει και η προσωπικότητά της είναι δομικό στοιχείο του πώς έχει μεγαλώσει. Αν σκεφτούμε τι μανάδες υπάρχουν εκεί έξω, που κακοποιούν παιδιά, τα παρατάνε, τα αφήνουν στα σκουπίδια, η Αρετή είναι σε ένα κλειστό σύστημα, δεν της αρέσει το νέο. Ο κόσμος “με βρίζει” στον δρόμο».

«Όταν διαβάζω τις κατάρες στο σενάριο, γελάω. Θα βγουν και πάρα πολλές καινούριες. Η σεναριακή ομάδα ψάχνει συνεχώς κατάρες, οι οποίες όμως είναι πραγματικές, είναι από τη Μάνη. Οι κατάρες είναι σήμα κατατεθέν. Στην αρχή όταν έπαιζα με τα παιδιά, ζητούσα συγγνώμη από την Ιφιγένεια Τζόλα πριν τη σκηνή με τις κατάρες» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Για τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς που ξεκινούν σήμερα το βράδυ, η Δώρα Χρυσικού αποκάλυψε: «Η δεύτερη σεζόν είναι ως εξής: Υπάρχει ένα χρονικό άλμα. Βρισκόμαστε 3 μήνες μετά. Βλέπουμε την Αθηνά στη φυλακή, βλέπουμε κάποιες στιγμές της στη φυλακή, που την κατηγορούν για τον φόνο του Δημήτρη. Βλέπουμε την απαγωγή των παιδιών, είναι μία νέα ιστορία που ανοίγει στον β’ κύκλο, και εμπλέκεται ο Λυκούργος, είναι τα λεγόμενα snuff crimes. Snuff crimes είναι κάποια ειδεχθή εγκλήματα που βρίσκονται στον μαύρο κόσμο του διαδικτύου. Έχουν να κάνουν με φόνους που μαγνητοσκοπούνται και βγαίνουν στο διαδίκτυο. Εκεί θα υπάρξει "ψωμί" σε σχέση με αυτό. Εμπλέκεται ο Λυκούργος και η απαγωγή των παιδιών σχετίζεται με αυτό. Έχουμε και τον γάμο της Μαρίνας και του Μάνου. Υπάρχει μία ισορροπία στο σενάριο της "Γης της Ελιάς"».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn072v9aauq1)

Ειδήσεις σήμερα:

Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη σε χωράφι στη Θήβα

Θρίλερ στην Αθήνα: Εγινε ντετέκτιβ και βρήκε τον φονιά της κόρης του

Την Πέμπτη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης