Η Βασιλική Ανδρίτσου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έγινε μητέρα στα 46 της χρόνια και έκανε λόγο για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε. Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό» και σχολίασε την απόφασή της να αποκτήσει ένα παιδί, ενώ τόνισε ότι η μικρή της αναζωογόνησε τη σχέση με τον συζυγό της.
«Δεν με ένοιαξε καθόλου. Ίσα ίσα που νοιώθω πολύ περήφανη που τα κατάφερα στα 46 μου χρόνια. Θεωρώ ότι πολλές γυναίκες που το παλεύουν ή που δεν ήθελαν πριν -εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία- τους αρέσει που ακούν ότι "Στα 46 θα γίνει μητέρα". Εν πάση περιπτώσει, εγώ στα 46 μου αισθάνομαι σαν να είμαι 26 σε θέμα ενέργειας και δύναμης. Άμα αισθανόμουν κουρασμένη ή γριά θα σου έλεγα πού πας να κάνεις παιδί» είπε αρχικά η ηθοποιός.
«Το παιδί μάς έφερε μια καινούρια άνοιξη στο σπίτι και στον έρωτα, στο γάμο και σε όλα. Είμαστε 17 χρόνια μαζί και είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ» τόνισε η Βασιλική Ανδρίτσου.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.