Τόσο η ίδια η 'Ελενα Χριστοπούλου, όσο και η μητέρα της, μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Μαρία Ηλιάκη και ακόμη ένα στενό φιλικό πρόσωπο, απαλλάχτηκαν με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, από τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για ψευδορκία κατά συρροή και απόπειρα απάτης στο δικαστήριο.
Μιλώντας στην εκπομπή «Open Weekend», η Έλενα Χριστοπούλου είπε για τη δίκη:
«Δόξα τω Θεώ όλα καλά. Επειδή αυτά τα θέματα είναι σοβαρά, για μένα τουλάχιστον, δεν μπορώ να μιλήσω για θέματα που αφορούν στη ζωή μου στο πεζοδρόμιο. Όλα καλά, όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη νέα μου δουλειά».
Υπενθυμίζεται, ότι για φέτος η Έλενα Χριστοπούλου θα βρίσκεται στην εκπομπή του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmte46whss81)
Η απόφαση του Συμβουλίου των Πλημμελειοδικών
Το τελευταίο κεφάλαιο στη δικαστική διαμάχη των άλλοτε συζύγων γράφτηκε πριν από λίγες ημέρες και αφορούσε την μήνυση του Καλλίτση κατά της Έλενας Χριστοπούλου, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, της μητέρας της πρώτης και μιας φίλης της γνωστής booker.
Σε αυτή ο γνωστός κομμωτής κατηγορούσε τις πέντε γυναίκες για απόπειρα κακουργηματικής απάτης και ψευδείς ένορκες καταθέσεις. Όμως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με το βούλευμα του αθώωσε και τις πέντε κυρίες τις οποίες υπερασπίστηκαν οι δικηγόροι Χριστίνα Αγορογιάννη και Ηλίας Λάρδας από όλες τις κατηγορίες.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.