Έλενα Χριστοπούλου: Τακτοποίησε τις οφειλές των €8.000 και αποδέσμευσε τους λογαριασμούς της

Έλενα Χριστοπούλου: Τακτοποίησε τις οφειλές των €8.000 και αποδέσμευσε τους λογαριασμούς της

Ως  αβασιμη κρίθηκε η αγωγή της στον Πάνο Καλλίτση για υπεξαίρεση περιουσίας της αξίας ύψους 205.500€ και υποχρεώθηκε να καταβάλλει τα δικαστικά έξοδα

xristopoulou-kallistis
Στην τακτοποίηση της οφειλής των 8.000 ευρώ, που αντιστοιχούν στα δικαστικά έξοδα που επιδίκασε το Εφετείο Αθηνών μετά την απόρριψη της αγωγής εναντίον του πρώην συζύγου της Πάνου Καλλίτση ως αβάσιμη, προχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου προκειμένου να ξεμπλοκαρει τους τραπεζικούς της λογαριασμους που είχαν δεσμευθεί.

Η πρώην κριτής του My Style Rocks, μετά την επίδοση στις 30 Αυγούστου απο δικαστικό επιμελητή της υπ’αριθμον απόφασης 4286/2022 του Εφετείου Αθηνών που έκρινε ως αβασιμη την αγωγή για υπεξαίρεση περιουσίας της αξίας ύψους 205.500€ και ουσιαστικά την υποχρεωνει να καταβάλλει και τα δικαστικά έξοδα που ανέρχονται στο ποσό των 8.000 ευρώ μετέβη πριν λίγη ώρα στο δικηγορικό γραφείο των κυρίων Νίκου και Τέλλου Αγαπηνου στο Ψυχικό, οι οποίοι εκπροσωπουν τον κομμωτή προκειμένου να τακτοποιήσει την οφειλή της.

Υπενθυμίζεται οτι η αποφαση του Εφετειου Αθηνών, αποτελεί το τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ της δικαστικής διαμάχης Χριστοπούλου - Καλλίτση που ξεκίνησε το 2018 έναν χρονο μετά, τον χωρισμό του ζευγαριού. «Η αγωγή που κατατέθηκε από την κα Χριστοπούλου μετά το διαζύγιό της με τον κύριο Καλλίτση απερρίφθη τελεσίδικα προ ημερών από το Εφετείο Αθηνών με την υπ' αριθμ. 4286/2022 απόφαση.

Συνολικά, τα αποτελέσματα της αγωγής της κας Χριστοπούλου ήταν τα εξής τρία:

1. Εκ των 205.000€ που αιτήθηκε η ενάγουσα το Εφετείο Αθηνών κατέληξε ότι ο κ. Καλλίτσης δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ και ότι ουδέποτε της υπεξαίρεσε οποιοδήποτε περιουσιακό της αντικείμενο.Ειδικότερα, δεν απεδείχθη καν η ύπαρξη των εν λόγω αντικειμένων.

2. Η ενάγουσα κ. Χριστοπούλου λόγω της καθ' ολοκληρίαν ήττας της υποχρεώθηκε να καταβάλει δικαστικά έξοδα και αμοιβή πληρεξουσίου δικηγόρου του κ. Καλλίτση και των δύο βαθμών δικαιοδοσίας ύψους 8.000€
.
3. Η κυρία Χριστοπούλου και οι μάρτυρές της κατάφεραν πράγματι να μην καταδικαστούν ποινικά για το κακούργημα της απάτης επί δικαστηρίω για την αγωγή που άσκησαν. 

Σήμερα, μάλιστα η ηττηθείσα διάδικος, ως προβλέπεται δικονομικά, εξόφλησε τα δικαστικά έξοδα, ως όφειλε, και συνεπώς η αντιδικία περατώθηκε, τουλάχιστον από πλευράς του δικαιωθέντος εντολέως μας.
Οποιαδήποτε ενέργεια τυχόν γίνει στο μέλλον - όπως συνέβη και ως σήμερα - δεν θα λάβει χώρα με πρωτοβουλία του δικαιωθέντος εντολέως μας» τονίζουν στο protothema.gr oι δικηγόροι του κομμωτη Νίκος και Τέλλος Αγαπηνός.

Κλείσιμο
tellos
Ο κ. Τέλλος Αγαπηνός


Ειδήσεις σήμερα:

Allou Fun Park: Στην Εντατική παραμένει η 21χρονη που τραυματίστηκε στο τρενάκι

Τρόμος για παρέα ανηλίκων στην Κηφισιά: Τους απείλησαν με μαχαίρι και τους έκλεψαν

Σχολεία: Το πρωτοκόλλο με το οποίο θα ανοίξουν τη Δευτέρα - Δείτε το ΦΕΚ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης