Τζόαν Κόλινς: «Ο κόσμος με αποκαλεί γριά από τότε που ήμουν 38»

Τζόαν Κόλινς: «Ο κόσμος με αποκαλεί γριά από τότε που ήμουν 38»

Λίγο κλείσει τα 90 η ηθοποιός σχολίασε πως είναι τρομερά αγενές ο κόσμος να συζητά για την ηλικία μιας γυναίκας

Collins
Η Τζόαν Κόλινς πρόκειται σύντομα να υποδυθεί μία γυναίκα που υπήρξε πραγματικό πρόσωπο και έφερε τα πάνω κάτω στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Η ηθοποιός λίγο πριν κλείσει τα 90, έχει ένα επαγγελματικό πρόγραμμα γεμάτο από υποχρεώσεις. Μεταξύ άλλων σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στην ηλικία της και τόνισε, πως είναι τρομερά αγενές να συζητάει ο κόσμος για τα χρόνια της, αντί να επικεντρώνεται στην ενέργεια της, στο πώς φαίνεται και στο πώς συμπεριφέρεται.
«Η γενιά της μητέρας μου δεν το έκανε ποτέ αυτό. Όμως, ξέρετε ο κόσμος με αποκαλεί γριά από τότε που ήμουν 38» δήλωσε στο περιοδικό Saga Magazine.

Μεταξύ άλλων η Τζόαν Κόλινς αναφέρθηκε και στον νέο της ρόλο, καθώς πρόκειται να υποδυθεί την Γουάλις Σίμπσον, την σύζυγο του δούκα του Windsor, Έντουαρτ, που αρνήθηκε τον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου για να είναι μαζί της.

Χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν ο ρόλος της θα ενσωματωθεί σε ταινία ή σειρά, το νέο πρότζεκτ θα ονομάζεται «In bed with the Duchess» και θα ακολουθεί τη ζωή της Σίμπσον, ύστερα από τον θάνατο του δούκα. «Είναι μια καταπληκτική ιστορία» υπογράμμισε η Κόλινς για τη νέα της πρόκληση.

Όσο για τον ρόλο που την έκανε πασίγνωστη στο ευρύ κοινό, την Αλέξις Κάρινγκτον Κόλμπι από τη σειρά «Δυναστεία» η ηθοποιός σχολίασε: «Πιστεύω πως είναι απίστευτα γελοίο το ότι δυναμικές γυναίκες απεικονίζονται ως επικίνδυνες όταν κατά τη δική μου εμπειρία είναι οι επιθετικοί άντρες που είναι η πραγματική απειλή».


Ειδήσεις σήμερα:

Τα «χρυσά» παιδιά της Ελλάδας: Οι πρωταθλητές της διπλανής πόρτας


Σάια ΛαΜπεφ: Η αλήθεια του - «Πλήγωσα πολλές γυναίκες, όταν το κατάλαβα ήθελα να αυτοκτονήσω»


Οι «Σατανικοί στίχοι» έγιναν πάλι best seller μετά την απόπειρα δολοφονίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης