Τζόαν Κόλινς: Η 89χρονη ηθοποιός ποζάρει με μπικίνι στο Σεν Τροπέ

Τζόαν Κόλινς: Η 89χρονη ηθοποιός ποζάρει με μπικίνι στο Σεν Τροπέ

Η ηθοποιός πόζαρε κοιτάζοντας στα μάτια τον επί 20 χρόνια σύζυγό της - Δείτε τη δημοσίευση 

Joan_Collins
Η Τζόαν Κόλινς σε ηλικία 89 ετών φωτογραφίζεται με το μαγιό της, καθώς απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Σε μία φωτιογραφία της στο Instagram απαθανατίστηκε με μπλε μπικίνι στην αγκαλιά του 57χρονου συζύγου της Πέρσι Γκίσμπσον με φόντο το Σεν Τροπέ. Στην εικόνα η Τζόαν Κόλινς συμπλήρωσε το καλοκαιρινό της «λουκ» με ένα ψάθινο καπέλο και μοντέρνα γυαλιά ηλίου, ενώ πρόσθεσε και κόκκινο κραγιόν στα χείλη της.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός κοιτάζοντας στα μάτια τον επί 20 χρόνια σύζυγό της έγραψε: «Όταν έχει 100 βαθμούς στη σκιά είμαι ευγνώμων που έχω πισίνα».
Τα σχόλια στην ανάρτησή της έπεσαν βροχή από τους θαυμαστές της οι οποίοι μεταξύ άλλων σχολίασαν για την ηθοποιό πως δείχνει «πιο υπέροχη από ποτέ».
Ένας ακόλουθός της έγραψε: «Υπέροχη φωτογραφία. Η βασίλισσα Τζόαν Κόλινς είναι εκπληκτική», ενώ ένας άλλος «Ουάου, κοιτάξτε τους, τόσο υπέροχοι, τόσο καταπληκτική φωτογραφία αγάπη μου».

Δείτε τη δημοσίευση της ηθοποιού: 

Η ανάρτηση ήρθε λίγες εβδομάδες αφότου η Τζόαν Κόλινς αποκάλυψε ότι «αναρρώνει και τα πάει καλά» μετά από έναν νευρολογικό πόνο στο πόδι της.

Η ηθοποιός μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο νοσοκομείο Princess Grace Hospital στο Μονακό, αλλά τώρα είναι πίσω στο σπίτι της στο Σεν Τροπέ και περπατάει, όπως ανέφερε το Page Six τον περασμένο μήνα. Εκπρόσωπος της Κόλινς επιβεβαίωσε την είδηση, προσθέτοντας ότι «ο πόνος ήταν βασανιστικός, αλλά, ευτυχώς, τον αντιμετώπισε και είναι καλά τώρα».

O γάμος της Τζόαν Κόλινς με τον κατά 32 χρόνια μικρότερο σύζυγό της
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης