Ο Άκης Πετρετζίκης ως περήφανος μπαμπάς μαγειρεύει στον γιο του και τον εντυπωσιάζει με τις ικανότητές του στην κουζίνα. Ο γνωστός σεφ που περιμένει να έρθει στον κόσμο και το δεύτερο παιδί του, απολαμβάνει να περνάει ποιοτικό χρόνο με τον γιο του.
Αυτή τη φορά, μπαμπάς και γιος μπήκαν στην κουζίνα και ετοίμασαν τυροπιτάκια κουρού. Μάλιστα ο μικρός φάνηκε να ακούει προσεκτικά τις οδηγίες του μπαμπά του και αμέσως καταπιάστηκε με τη ζύμη. Κανείς δεν ξέρει ακόμα αν ο μικρός Αχιλλέας, πρόκειται να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο μαγειρικό ταλέντο.
Δείτε το βίντεο:
Ο σεφ και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον γιο τους τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ πριν λίγο διάστημα ο Άκης Πετρετζίκης γνωστοποίησε με ανάρτησή του ότι πρόκειται να γίνουν ξανά γονείς, χαρίζοντας ένα αδερφάκι στο πρώτο του παιδί. «Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα», ανέφερε χαρακτηριστικά και πολλοί θεώρησαν ότι το νέο μωρό της οικογένειας θα είναι κορίτσι.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.