O Άκης Πετρετζίκης ανακοίνωσε πως η σύζυγός του περιμένει το δεύτερο παιδί τους

O Άκης Πετρετζίκης ανακοίνωσε πως η σύζυγός του περιμένει το δεύτερο παιδί τους

Ποιο είναι το φύλο του μωρού - Δείτε τη δημοσίευση που έκανε ο γνωστός σεφ

Screenshot_1
Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι το πρώτο τους παιδί, τον μικρό Αχιλλέα, όμως σύντομα έρχεται και νέο μέλος στην οικογένειά τους.

Ο γνωστός σεφ, ανακοίνωσε σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πως η σύζυγός του είναι έγκυος, συνοδεύοντας μια φωτογραφία με ένα κοριτσάκι, με την εξής λεζάντα: «Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα». 

277823415_347581707335186_5452383312400378910_n_2

Πριν μερικούς μήνες, ο Άκης Πετρετζίκης είχε μιλήσει για την πατρότητα και το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του, από τη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος του. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, είχε δηλώσει:

«Η πρώτη μου σκέψη, όταν μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν "οκ, τώρα πρέπει να βρούμε χρόνο". Πριν από τον γάμο, περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ μόνο για τα τηλέφωνα», δήλωσε, ενώ ανέφερε ότι κουρεύτηκε επίσης για να γλιτώνει τα 15 λεπτά, που χρειάζονται τα μαλλιά του για να στεγνώσουν.

akis


Για τη σύζυγό του και την απόφασή τους να κάνουν οικογένεια, είχε αναφέρει: «Θέλω να γυρίζω στο σπίτι και να υπάρχει ηρεμία και ευτυχία, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι, δεν υπάρχει δουλειά. Αν και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες "αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή". Είναι πολύ απλό. Στην σχέση σου πρέπει να δίνεις στον άλλο αυτό, που θα ήθελε να πάρει. Είναι πολύ απλό, δεν είναι κάτι το περίεργο. Ποτέ δεν ήμουν εγκλωβισμένος σε αυτό το κομμάτι, ούτε είναι ότι δεν ήθελα να μιλήσω».




Ειδήσεις σήμερα:

Από τσιγάρο ή έκρηξη ξεκίνησε η φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Περίπου 1.500 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, σύμφωνα με τον ΟΗΕ

Βραβεία Grammy: Ο dj Tiesto αποκάλυψε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί του






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης