Netflix: Βιάζεται να κυκλοφορήσει τα ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Netflix: Βιάζεται να κυκλοφορήσει τα ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Το Netflix θέλει τα ντοκιμαντέρ να κυκλοφορήσουν πριν το τέλος του χρόνου, προκειμένου να μην επισκιαστούν από άλλα πρότζεκτ του ζευγαριού

shutterstock_1559827334
Το Netflix είναι αποφασισμένο να κυκλοφορήσει τα ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, πριν το τέλος του έτους.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να οργανώσουμε. Το Netflix θέλει να βεβαιωθεί ότι τα ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσουν και δεν θα "κρυφτούν" πίσω από άλλα πρότζεκτ», αναφέρει πηγή μέσα από το Netflix στην Page Six.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται πως τα ντοκιμαντέρ αναμένεται να κυκλοφορήσουν λίγο μετά την προβολή της πέμπτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς «The Crown». Ωστόσο, η ίδια πηγή αναφέρει πως το ζευγάρι θέλει η σειρά να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.

Πρόκειται για το ντοκιμαντέρ που ετοίμαζε ο πρίγκιπας Χάρι για τους αγώνες «Invictus Games», αλλά και ένα ακόμα πρότζεκτ που θα αφορά τη ζωή του πρώην βασιλικού ζευγαριού.  Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Page Six, το ντοκιμαντέρ αυτό θα δείχνει στιγμές από το στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, καθώς και από το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Κλείσιμο
Το πρότζεκτ που θα απασχολήσει περισσότερο την κοινή γνώμη είναι τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι, τα οποία θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο. Ο Δούκας του Σάσσεξ δεν επιθυμεί λοιπόν, τίποτα να «επισκιάσει» το πολυαναμενόμενο βιβλίο του.

Το βιβλίο, το οποίο έχει γραφτεί από τον JR Moehringer θα καλύπτει την παιδική ηλικία του πρίγκιπα Χάρι, αλλά και τα χρόνια που υπηρετούσε στον στρατό. Βέβαια, θα περιλαμβάνει επίσης, ιστορίες που σίγουρα δεν θα αρέσουν στη βασιλική οικογένεια.


Ειδήσεις σήμερα:

Υπεράνθρωπες οι μάχες των πυροσβεστών με τις φλόγες στην Πεντέλη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Άγκυρα βγάζει τον Αύγουστο στην Μεσόγειο το γεωτρύπανο «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν»

Αισθάνθηκε τύψεις κι επέστρεψε στο σπίτι ο 84χρονος στην Ανθούσα πριν πατήσει τη σκανδάλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης