Η Σάρον Όσμπορν για τον πρίγκιπα Χάρι: «Πρέπει να μετανιώσει για ό,τι έκανε»

Η Σάρον Όσμπορν για τον πρίγκιπα Χάρι: «Πρέπει να μετανιώσει για ό,τι έκανε»

Με αφορμή την εμφάνιση του πρίγκιπα και της Μέγκαν Μάρκλ στους εορτασμούς για τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο, η τηλεπερσόνα έκανε τη δική της δημόσια τοποθέτηση - Δείτε το βίντεο

osbournee
H εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, συζητήθηκε ποικιλοτρόπως. Ανάμεσα σε όσους σχολίασαν την εμφάνιση του αποκομμένου και επισήμως ζευγαριού από τα βασιλικά του καθήκοντα, ήταν και η Σάρον Όσμπορν.

Μιλώντας στο Fox News, η διάσημη τηλεπερσόνα είπε: «Η βασιλική οικογένεια ήταν πάντα σαν έργο του Σαίξπηρ για μένα. Οφείλω να πω, πως όταν τους είδα νωρίτερα [το πριγκιπικό ζευγάρι του Σάσσεξ], τους λυπήθηκα. Και ο τρόπος που χωρίστηκαν από την οικογένεια...».

Sharon Osbourne: I feel sorry for Prince Harry and Meghan


Στη συνέχεια, η Όσμπορν αναφέρθηκε ξεχωριστά στον δούκα του Σάσσεξ, λέγοντας ότι: «Λυπάμαι γι’ αυτόν και πιστεύω πως υπάρχει ένα τεράστιο μέρος του που μετανιώνει για τις πράξεις του. Πρέπει να μετανιώσει». Τέλος, αναφερόμενη στον αποκλεισμό του ζευγαριού από μία συγκεκριμένη τελετή, η Όσμπορν πρόσθεσε: «Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα ήταν με όλη την οικογένεια σε εκείνη την πομπή»;

Υπενθυμίζεται, ότι Χάρι και Μέγκαν εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια, προκαλώντας τριγμούς στο Μπάκιγχαμ. Ωστόσο, οι φήμες για την παρουσία τους στο μεγάλο «πάρτι» του Ιωβηλαίου οργίαζαν μέχρι την τελευταία στιγμή, με πολλούς να αναφέρουν ότι η Βασίλισσα θα μπορούσε να κάνει μια εξαίρεση και να τους συμπεριλάβει σε όλα τα στάδια των εορτασμών. Τελικά αυτό δεν συνέβη και, μάλιστα, στις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις τους βρίσκονταν σε απόσταση από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στο συνέδριο ygeiamou: Πιστεύω ακράδαντα σε ένα ισχυρό δημόσιο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Αποποιείται την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα ο ένας εκ των δύο γιων του, Φρέντυ

Είναι επίσημο: Η Ευρώπη αποφάσισε κοινό φορτιστή για κινητά, τάμπλετ και κάμερες έως το 2024




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης