Με κομμένη την ανάσα ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική. ΟΛεωνίδας Κουτσόπουλος, βρέθηκε μέσα σε ένα από τα πύρινα μέτωπα και πιο συγκεκριμένα σε αυτό στο Ντράφι κοντά στη λεωφόρο Μαραθώνος.
Ο γνωστός σεφ με το κινητό κατέγραψε εικόνες από τις φωτιές και μάλιστα έδειξε πόσο κοντά βρέθηκε.
Συγκεκριμένα βρέθηκε μπροστά σε ένα φλεγόμενο αυτοκίνητο κοντά στο Ντράφι ενώ σε άλλο σημείο του βίντεο δείχνει που έχει παραδοθεί στις φλόγες.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους