Ίθαν Χοκ: Βρίσκεται κοντά στην απόσυρση από την υποκριτική

Ίθαν Χοκ: Βρίσκεται κοντά στην απόσυρση από την υποκριτική

Ο ηθοποιός είπε ότι «πλησιάζει στην τελευταία πράξη της καριέρας του»

ethan_hawk32
Μετά τον Μπρους Γουίλις, για τη δική του απόσυρση από την υποκριτική προετοιμάζει ο Ίθαν Χοκ τους θαυμαστές του. Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 51 ετών, ο Χοκ έχει ήδη να μιλά για  το «φινάλε» του από τον κινηματογράφο.

Ο σταρ του «The Black Phone» παραχώρησε νέα συνέντευξη στο IndieWire στην οποία σχολίασε ότι «πλησιάζει την τελευταία πράξη της καριέρας του»Ο Χοκ αποκάλεσε τον εαυτό του  «μεγάλο που νιώθει νεαρός» σε αντίθεση με έναν «νεαρό που νιώθει μεγάλος» και είπε: «Νιώθω πως παίζω τον Τζον Μπράουν στο «The Good Lord Bird: η αρχή της γεροντίστικης καριέρας μου, το ξεκίνημα της τελευταίας πράξης».


Κάνοντας μία ανασκόπηση στην καριέρα του, ο ηθοποιός ανέφερε ότι κάποιες δουλειές του δεν άξιζαν. Πιο αναλυτικά είπε:

«Σίγουρα βρίσκω τον εαυτό μου να κοιτάει τη φιλμογραφία μου και σκέφτομαι ποιες ταινίες θα μπορούσα να είχα κόψει επειδή πλέον έχουν μείνει μόλις μερικές. Το ξέρω ότι μου έμειναν μερικές μόνο ταινίες. Έχω επίγνωση του χρόνου μου. Όταν ήμουν νεότερος ήμουν σε φάση "θα κάνω εκείνο και το άλλο, και από εκεί θα μάθω το τάδε και μετά θα δοκιμάσω εκείνο". Νόμιζα ότι είχα όλο το χρόνο του κόσμου. Τώρα λέω "δεν έμαθα τίποτα από εκείνο, ούτε από εκείνο και αντί να έκανα την άλλη ταινία καλύτερα να περνούσα τρεις μήνες με την οικογένειά μου».



Ο Ίθαν Χοκ έγινε γνωστός ευρέως από τον ρόλο του στην ταινία «Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών» (Dead Poets Society) του 1989 αλλά και από τον ρόλο του Τζέσε στην τριλογία «Before Sunrise». Έχει προταθεί επίσης δύο φορές για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι δεν είναι μόνο ο Χοκ που έχει εκφράσει ανοιχτά τις σκέψεις του να αποσυρθεί. Πριν από λίγο καιρό , την ίδια επιθυμία εξέφρασε σε συνέντευξή στο GQ και ο Μπραντ Πιτ«Θεωρώ ότι βρίσκομαι στο φινάλε της καριέρας μου, αυτό το τελευταίο εξάμηνο ή τρίμηνο. Πώς θα είναι και πώς θα το σχεδιάσω;», είχε πει ο Πιτ  και έπειτα εξήγησε ότι ίσως θα κάνει ταινίες «όταν ο χρόνος θα είναι ο σωστός, ειδικά όταν θα υπάρχει προσωπική σύνδεση».

Φωτογραφία: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Η 18χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κόρινθο είχε χάσει τον κολλητό της πριν 1,5 χρόνο

Κορβέτες από τους Ιταλούς και τανκς από τους Γερµανούς αγοράζει η Ελλάδα

Όλα «δείχνουν» διακοπή προμήθειας φυσικού αερίου από τη Gazprom, λέει το Βερολίνο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης