Μύκονος: Ο πλωτός «Δίας» του Έλον Μασκ και οι «τρελές» εισπράξεις του Scorpios

Μύκονος: Ο πλωτός «Δίας» του Έλον Μασκ και οι «τρελές» εισπράξεις του Scorpios

Από την βίλα, στο σκάφος του ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, που αποφεύγει μέχρι στιγμής τα διάσημα κλαμπ του νησιού

musk-foyskoto-arthro
Αυτοί που τον ξέρουν λένε ότι ο Έλον Μασκ κοιμάται ελάχιστα. Σίγουρα πάντως δεν κάνει συχνά μπάνιο στη θάλασσα, αφού οι πρώτες του βουτιές αποκάλυψαν ότι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι άσπρος σαν το γάλα πάνω στην θαλαμηγό «Zeus».

Οι νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε χθες η Mail, ήρθαν δυο μέρες μετά τις αποκλειστικές φωτό και το βίντεο που δημοσίευσε το Protothema.gr το Σάββατο, την πρώτη μέρα των διακοπών του στη Μύκονο.

musk-zeus-arthro


Τότε που επισκέφθηκε το εστιατόριο «Σπηλιά» μαζί με την παρέα του για φαγητό και σύμφωνα με πληροφορίες ο λογαριασμός του δεν ξεπέρασε τα πεντακόσια ευρώ, ενώ τόσο η άφιξη του όσο και η αναχώρηση του του Mr Tesla έγινε από την θάλασσα, με φουσκωτό.



Η βίλα που έχει νοικιάσει πάνω από το νέο λιμάνι του νησιού στην περιοχή του Τούρλου, είναι ότι πιο κοντινό υπήρχε σαν διαδρομή, ώστε ο άνθρωπος με την περιουσία των 259 δισεκατομμυρίων να μην χρειάζεται πάνω από δέκα λεπτά για να ανέβει στον πλωτό «Δία».
Κλείσιμο
elonmaskmykonos1

Είναι περιττό να ειπωθεί ότι όλα τα μεγάλα μαγαζιά περιμένουν να εμφανιστεί ο Έλον Μασκ Μπάτον κολλητό του και. CEO της Endeavor Ari Emmanuel αλλά με δεδομένη την μυστικοπάθεια γύρω από την κάθε του κίνηση, κανείς δεν ξέρει αν θα τον δούμε πάλι στην στεριά.

O Έλον Μασκ στη Μύκονο (1)


Τα sold out πάρτι και οι ουρές

Εκεί όπου τα πάρτι δίνουν και παίρνουν σχεδόν καθημερινά τον πιο «καυτό» εισπρακτικά μήνα της καλοκαιρινής σεζόν για το νησί των ανέμων που έχει μεν κόσμο, αλλά με κάποιες εξαιρέσεις φέτος λείπει το ποιοτικό class που υπήρχε πέρυσι.

Από αυτό υπήρχε άφθονο στο πάρτι για τα πεντάχρονα του Nammos Village που γιορτάστηκαν με ένα καθιστό δείπνο και επίδειξη μόδας του οίκου Cartier, ενώ κερασάκι στην τούρτα ήταν η live εμφάνιση του διάσημου Ιταλού τραγουδιστή Μάριο Μπιόντι.
mykonos-party-8
mykonos-party-7
mykonos-party-6
 

Στον Scorpios αντίθετα μπορεί να μην τραγουδάει κανείς, όμως τα πάρτι του την Κυριακή χτυπάνε «κόκκινα» αφού δίνουν το παρόν κοντά στα δυο χιλιάδες άτομα, με ότι αυτό συνεπάγεται, αφού κάποιοι για να φτάσουν κάνουν μια ώρα για μια διαδρομή λίγων χιλιομέτρων.
mykonos-party-5
mykonos-party-4
mykonos-party-3
mykonos-party-2
mykonos-party-1
 

Πριν από δυο Κυριακές ο κόσμος ήταν τόσος που σύμφωνα με τα όσο έγιναν γνωστά την επομένη μπλόκαρε το σύστημα παραγγελιών και τα POS, ενώ οι συνολικές εισπράξεις της ημέρας φέρεται να άγγιξαν τα δυο εκατομμύρια ευρώ.

Με την ίδια φόρα αλλά με μικρότερη χωρητικότητα το Alemagou στην Φτελιά κάνει sold out και στα δικά του πάρτι, με αυτή την boho αύρα που πάντα είχε κάτι που φάνηκε χθες το απόγευμα με τους Tale of Us που έκαναν τον κόσμο να λικνίζεται μέχρι αργά το βράδυ.

Τότε που στα Ματογιάννια η ουρά έξω από το κατάστημα της Louis Vuitton δεν έλεγε να σταματήσει μέχρι τη μια το βράδυ, με Ινδούς, Άραβες και Κινέζους να περιμένουν για να αγοράσουν τα αντικείμενα του πόθου τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Το μοιραίο λάθος του 15χρονου - Έκανε όπισθεν στην Εθνική γιατί έχασε την έξοδο προς το σπίτι

Συμφωνία 30 δισ. δολαρίων μεταξύ Πενταγώνου και Lockheed για την παραγωγή 375 μαχητικών F-35

Να πάρουμε γαλλικά Rafale για τα αεροπλανοφόρα μας, λέει Τούρκος αναλυτής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης