Έλον Μασκ: Νέο βίντεο από τις διακοπές του στη Μύκονο

Έλον Μασκ: Νέο βίντεο από τις διακοπές του στη Μύκονο

Δείτε τον ιδιοκτήτη της Tesla να αποχωρεί διά θαλάσσης από γνωστό εστιατόριο στην περιοχή της Αγίας Άννας, συνοδευόμενος από την καλλονή σύντροφό του

elonmaskmikonoos
Το νησί της Μυκόνου επέλεξε ο Έλον Μασκ για να κάνει διακοπές για λίγες μέρες, όπως έγινε γνωστό χθες. 

Ο διάσημος δισεκατομμυριούχος για να χαλαρώσει για λίγο και να ξεχάσει την δικαστική διαμάχη με το Twitter, καθώς η εταιρεία τού ζητάει το ποσό των 44 δις ευρώ για αθέτηση συμφωνίας, είπε να περάσει ένα Σαββατοκύριακο στο νησί των Ανέμων.

Η είδηση ότι ο επιχειρηματίας ήρθε για να απολαύσει τον μυκονιάτικο ήλιο και τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου έθεσε τους παπαράτσι σε …κατάσταση συναγερμού.

Η κάμερα του Mykonos Live TV «έπεσε πάνω» στον ιδιοκτήτη της Tesla την ώρα που αποχωρούσε διά θαλάσσης από το γνωστό εστιατόριο Spilia στην περιοχή της Αγίας Άννας συνοδευόμενος από την καλλονή σύντροφό του, Νατάσα Μπάσετ και έχοντας γύρω του πολλούς σεκιούριτι, ένας από τους οποίους κρατούσε στα χέρια του ένα μεγάλο μπουκάλι ροζέ κρασί γνωστής γαλλικής ετικέτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 51χρονος Μασκ που με βάση την λίστα του Forbes είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη με περιουσία που αγγίζει τα 220 δισεκατομμύρια ευρώ, έφτασε στην Μύκονο με ιδιωτικό αεροπλάνο τα ξημερώματα του Σαββάτου και στο νησί των Ανέμων αναμένεται να συναντήσει πολλούς φίλους του. Η Μύκονος και αυτό το καλοκαίρι γίνεται πόλος έλξης για τις μεγάλες προσωπικότητες ολόκληρου του πλανήτη. Ηθοποιοί, επιχειρηματίες, πολιτικοί, μεγάλοι ποδοσφαιριστές, σταρ του αθλητισμού επισκέπτονται τις παραλίες και τα σοκάκια για να γεμίσουν μπαταρίες τους και να περάσουν αξέχαστες διακοπές.


Δείτε το βίντεο





Η άφιξη του Έλον Μασκ στο νησί

Αργά χθες το βράδυ ένα tweet της Elon Jets έδειχνε ότι το αεροσκάφος τύπου Gulfstream του μεγιστάνα Ελον Μασκ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου. Λίγο αργότερα, έτερο tweet δημοσιογράφου περιελάμβανε φωτογραφία με τον Έλον Μασκ να επιβαίνει σε φουσκωτό φορώντας μακό μπλουζάκι και γυαλιά ηλίου και τη λεζάντα «Elon musk just arrived in Mykonos».

Πέραν τούτου, δεν έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής στην Χώρα της Μυκόνου ή σε κάποιο διάσημο beach club, ενώ πλην ελαχίστων κανείς δεν γνωρίζει αν ο Μασκ μένει σε κάποια βίλα ή σε θαλαμηγό που έχει νοικιάσει.

O Έλον Μασκ στη Μύκονο (1)


Μπορεί να ηχεί περίεργο αλλά ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου με περιουσία 269 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δεν έχει δικό του σκάφος, ενώ όπως δήλωσε πρόσφατα δεν έχει καν σπίτι και κοιμάται περιστασιακά σε σπίτια φίλων του. Με δεδομένη την μυστικοπάθεια που τον διακρίνει, είναι αμφίβολο τουλάχιστον αν θα εμφανιστεί στο νησί ή θα προτιμήσει να μείνει μακριά από κοσμικότητες. Άλλωστε ακόμη και μια εμφάνισή του σίγουρα θα γίνει θέμα.

Η πρώτη έξοδος στην περιοχή της Αγίας Άννας

Τελικά όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του protothema.gr και το βίντεο ο Μασκ έκανε την πρώτη του έξοδο στο εστιατόριο «Σπηλιά» στην περιοχή της Αγίας Άννας όπου και γευμάτισε με εφτά άτομα, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα.

Όταν τελείωσαν αποχώρησαν με φουσκωτό από το εστιατόριο και σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεψαν στην βίλα που έχει νοικιάσει ο Μασκ στην περιοχή του Τούρλου, πάνω από το νέο λιμάνι της Μυκόνου για να ξεκουραστούν.

elonmaskmykonos1
Κλείσιμο
onmaskmikonos243


Ειδήσεις σήμερα:

Πτώση Αντόνοφ στην Καβάλα: Εντοπίστηκε άγνωστη λευκή ουσία στο σημείο της συντριβής - Ειδικό drone σαρώνει την περιοχή

Η πορεία του αεροσκάφους τύπου Antonov λίγο πριν τη συντριβή στην Καβάλα

Πανελλαδικές: Αύριο Δευτέρα στις 12 τα μεσάνυχτα η λήξη προθεσμίας υποβολής Μηχανογραφικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης