Ησαΐας Ματιάμπα: «Όταν ήμουν στο δημοτικό ήθελα να γίνω ιερέας»

Ησαΐας Ματιάμπα: «Όταν ήμουν στο δημοτικό ήθελα να γίνω ιερέας»

«Ήμουν και ψάλτης και παπαδοπαίδι, οπότε ήταν κάτι που με επηρέασε αρκετά», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

matiampa27363
Για τα παιδικά του χρόνια, τον παππού του αλλά και τον θάνατο του πατέρα του μίλησε ο Ησαΐας Ματιάμπα στη σημερινή τηλεοπτική του συνέντευξη.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη», όπου μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ο παππούς του ήταν ιερέας και ότι ο ίδιος αργότερα ήθελε να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.


«Ήμουν πολύ χαμογελαστό παιδί και πειραχτήρι. Έκανα φουλ σκανταλιές. Από 13 χρονών είχα δηλώσει στους γονείς μου ότι θέλω να ασχοληθώ με τη μουσική. Ο παππούς μου ήταν ιερέας και όταν ήμουν δημοτικό ήθελα να γίνω και εγώ. Ήμουν και ψάλτης και παπαδοπαίδι, οπότε ήταν κάτι που με επηρέασε αρκετά. Υπάρχει ένα μέρος του εαυτού μου που θα ήθελε να δοκιμάσει αυτό το στοιχείο», είπε χαρακτηριστικά, ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl49gpmewwxl)

Στη συνέχεια, ο ίδιος μίλησε και για τον γιο του, Ηρακλή, αλλά και στον θάνατο του πατέρα του. Σχετικά με αυτό είπε: «Ο Ηρακλής γεννήθηκε το 2018 και 2 χρόνια αργότερα “έφυγε” ο μπαμπάς μου. Άλλαξε πολύ ο τρόπος της σκέψης μου. Άλλαξα μέσα μου, άλλαξαν πολλά πράγματα. Από τότε που έφυγε ο μπαμπάς μου είναι σαν να υπάρχει ένα χέρι πάνω μου και να μου δείχνει τι να κάνω».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl49dvrs2o0p)



Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφυγε ο Ερντογάν - Δίνει οδηγίες στους Έλληνες τι να ψηφίσουν στις εκλογές

Νέα καταγγελία σε βάρος του τράπερ «Saint» - «Έβλεπα εφιάλτες, επιτέλους φυλακίζεται»

Αποφυλακίζεται με όρους ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης