Η Γη της ελιάς: Η Άντζελα Γκερέκου αποχαιρετά τον «Ιάκωβο» με μία ανάρτηση
Δείτε το βίντεο που αφιέρωσε η ηθοποιός στον συνάδελφό της, Στέφανο Κυριακίδη, με κοινές τους σκηνές από τη σειρά
Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου από τη«Γη της ελιάς», ο τηλεοπτικός Ιάκωβος, τον οποίο υποδύεται ο Στέφανος Κυριακίδης, φεύγει από τη Μάνη. Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε από το προφίλ της στο Instagram, η Άντζελα Γκερέκουαποχαιρέτησε τον συμπρωταγωνιστή της με ένα βίντεο.
Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ο Ιάκωβος αποφάσισε να φύγει οριστικά από τη Μάνη, επειδή είναι βαριά άρρωστος. Ο ήρωας δεν ήθελε λοιπόν να παραμένει στην πόλη και να πληγώσει την αγαπημένη του, Αθηνά, (Άντζελα Γκερέκου).
Η ηθοποιός λοιπόν, θέλησε να αποχαιρετίσει τον συνάδελφο της, Στέφανο Κυριακίδη, δημοσίως. Γι' αυτό, ανέβασε στο Instagramένα βίντεο με κοινές τους σκηνές. «Εις το επανιδείν! Σ’ ευχαριστώ!», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Δείτε την ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου στο Instagram
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.