«X Factor»: Tο 2o live show στο MEGA

«X Factor»: Tο 2o live show στο MEGA

Οι τέσσερις κριτές-μέντορες πήραν τη θέση τους για τη δεύτερη ζωντανή αναμέτρηση του μουσικού talent show του MEGA

xfactor
Ο Ηλίας Ψινάκης, που βρισκόταν στη Μύκονο τις προηγούμενες μέρες, μας προετοίμαζε μέσα από το Instagram για την παρουσία του στο «X Factor» απόψε. Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, ανέβασε ένα βίντεο, γράφοντας: «Θαλασσοπνίγηκαμε αλλά φτάσαμε εγκαίρως για το live του “X Factor” στο MEGA».

Έτσι, το δεύτερο live show του «X Factor» ξεκίνησε πριν από λίγο στο MEGA, με το ολοκαίνουργιο σκηνικό να φωτίζεται εντυπωσιακά και να δονείται από το ενθουσιώδες ζωντανό κοινό. Σε μεγάλα κέφια, ο παρουσιαστής, Αντρέας Γεωργίου, υποδέχτηκε στο μεγαλύτερο μουσικό show του πλανήτη τους τέσσερις κριτές-μέντορες, Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιο Ρόκκο, αλλά και τον Ηλία Ψινάκη, που πήραν τις θέσεις τους πανέτοιμοι να κρίνουν, να διαφωνήσουν, να κοντραριστούν και να μας χαρίσουν άλλο ένα συναρπαστικό live show.


Κλείσιμο
Ο «μάνατζερ της καρδιάς μας», όπως τον χαρακτήρισε ο Αντρέας Γεωργίου, σχολίασε την εμφάνιση της Μαρίζας Ρίζου ως απαστράπτουσα και της ανέφερε ότι έγινε «πανδιάσημη» στα social media λόγω της κόντρας τους στο προηγούμενο live show. Επίσης, ο Ηλίας Ψινάκης είπε ότι γουστάρει τις ροζ παντόφλες που φόραγε ο Ηλίας Μπόγδανος και πρότεινε στην Κατερίνα Λιόλιου να βγει στο πλατό για να το ομορφύνει.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο πατέρας του Ράινερ ξεσπά για τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα - «Να μην γίνει η χώρα καταφύγιο για απαγωγείς παιδιών»

Η Ράνια Σβίγκου η νέα γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Η Μόσχα ανακοίνωσε την καταστροφή ενός μεγάλου οπλοστασίου των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης