Τζόνι Ντεπ για Χερντ: Τα ψέματα που λέει για εμένα είναι γελοία, οδυνηρά, εξευτελιστικά και απίστευτα σκληρά!

Τζόνι Ντεπ για Χερντ: Τα ψέματα που λέει για εμένα είναι γελοία, οδυνηρά, εξευτελιστικά και απίστευτα σκληρά!

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Ντεπ όταν κλήθηκε να περιγράψει στο δικαστήριο πώς ένιωσε ακούγοντας την πρώην γυναίκα του να τον κατηγορεί στην κατάθεσή της για σεξουαλική επίθεση και άλλες φρικτές πράξεις...

depp_trial_art
Την άποψή του για τα όσα κατέθεσε τις προηγούμενες μέρες η Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο του Φέρφαξ όπου εκδικάζεται η μήνυση που έχει υποβάλει εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση, εξέφρασε εχθές ο Τζόνι Ντεπ.

Ο 58χρονος ηθοποιός ανέβηκε ξανά στο εδώλιο του μάρτυρα και περιέγραψε τα συναισθήματα που βίωσε ακούγοντας την 36χρονη πρώην του να ισχυρίζεται ότι την κακοποίησε ψυχολογικά, σωματικά και σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της σχέσης και του γάμου τους.

Πιο συγκεκριμένα, κληθείς από τη δικηγόρο του να περιγράψει την εμπειρία του να ακούει την κατάθεση της Άμπερ Χερντ για εκείνον, ο ηθοποίος απάντησε: «Ήταν τρελό. Είναι τρελό να ακούς αποτρόπαιους ισχυρισμούς για βία, σεξουαλική βία που απέδωσε σε εμένα, που με κατηγόρησε ότι διέπραξα». Νομίζω ότι κανείς δεν απολαμβάνει να εκθέτει τον εαυτό του για να μαθευτεί η αλήθεια αλλά έρχονται στιγμές που πρέπει να το κάνεις γιατί τα πράγματα έχουν βγει εκτός ελέγχου, πρόσθεσε ο Ντεπ.

'Brutal': Johnny Depp describes his reaction to Amber Heard's testimony


Κλείσιμο
Ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» χαρακτήρισε όσα είπε η Χερντ στην κατάθεσή της για εκείνον «φρικτά, εξευτελιστικά, γελοία, οδυνηρά, απίστευτα σκληρά και τελείως ψευδή».

«Κανένα ανθρώπινο πλάσμα δεν είναι τέλειο... Όμως ποτέ στη ζωή μου δεν διέπραξα σεξουαλική επίθεση ούτε σωματική κακοποίηση. Τα τελευταία 6 χρόνια ζούσα με αυτές τις αλλόκοτες και εξωφρενικές ιστορίες και περίμενα την ευκαιρία να βγάλω στο φως την αλήθεια».

«Αυτό δεν είναι εύκολο για κανέναν από εμάς, αλλά ό,τι κι αν συμβεί, τουλάχιστον είπα την αλήθεια και μίλησα για το φορτίο που κουβαλούσα απρόθυμα στην πλάτη μου την τελευταία εξαετία», κατέληξε ο ηθοποιός.



Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονίζει η φωτογραφία της τάξης που «γάζωσε» ο δράστης στο Τέξας - «Ώρα να πεθάνετε» είπε στους μαθητές

Ανήλικη στη Θεσσαλονίκη άρπαξε σάντουιτς από ψητοπωλείο και έφαγε ξύλο από τον ιδιοκτήτη

Βρέφος λίγων ημερών πνίγηκε με το γάλα του και πέθανε μέσα στο «Παίδων» - Μήνυση από τους γονείς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης