Αργύρης Αγγέλου για το σχόλιο του Καπουτζίδη στη Eurovision: «Πιστεύω ότι ήταν άλλη μία αυθόρμητη στιγμή του»

Αργύρης Αγγέλου για το σχόλιο του Καπουτζίδη στη Eurovision: «Πιστεύω ότι ήταν άλλη μία αυθόρμητη στιγμή του»

Ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι ο συνάδελφός του «απάντησε» σε κάποιο σχόλιο - «Θεωρώ ότι ήταν μια αυθόρμητη ανάγκη του αν επικοινωνήσει άλλη μια φορά αυτό που είναι»

AGGELOU
Σχετικά με το σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη στην παρουσίαση του τελικου της Eurovision μίλησε ο Αργύρης Αγγέλου.

Υπενθυμίζεται πως ο παρουσιαστής και ηθοποιός είχε δεχτεί μία λεκτική επίθεση σχετικά με τη σεξουαλικότητά του, ενώ σχολίαζε τον β' ημιτελικό της Eurovision.

Την ώρα λοιπόν, που παρουσίαζε τον τελικό του 66ου μουσικού διαγωνισμού, ο Γιώργος Καπουτζίδης θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά, λέγοντας: «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Eurovision 2022 - Γιώργος Καπουτζίδης: «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»

Μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», ο Αργύρης Αγγέλου δήλωσε: «Εγώ δεν πιστεύω καν ότι απάντησε. Πιστεύω ότι ήταν άλλη μία αυθόρμητη στιγμή του Γιώργου. Όσο κι αν το είχε σκεφτεί, θεωρώ ότι ήταν μια αυθόρμητη ανάγκη του αν επικοινωνήσει άλλη μια φορά αυτό που είναι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck221ap82wex)

«Ο Γιώργος είναι ένα πλάσμα, το οποίο δεν χρειάζεται να κάνει προσπάθεια για τίποτα. Όλο αυτό που λένε ότι απαντάει ή ότι πρέπει να απαντήσει κλπ, έχει μία προσπάθεια μέσα. Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος οτιδήποτε κάνει, έχει προσπάθεια μέσα. Είναι έμφυτο, γι' αυτό είναι ξεχωριστός», συμπλήρωσε στη συνέχεια.



Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτονία 14χρονου: Έρευνες για το αν κατέγραψε το τέλος του στο κινητό - Ανησυχία για τα διαδικτυακά «παιχνίδια» θανάτου


Ιστορική ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο - Ο νέος ρόλος της Ελλάδας και η Τουρκία


Σάτυρος ντράμερ: Τη μία μέρα δικάζεται, την άλλη απολογείται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης