Eurovision - Αμάντα Γεωργιάδη: Το άγχος, η χορογραφία και οι συμβουλές που δέχτηκε για την εμφάνισή της στη σκηνή

Eurovision - Αμάντα Γεωργιάδη: Το άγχος, η χορογραφία και οι συμβουλές που δέχτηκε για την εμφάνισή της στη σκηνή

Η νεαρή τραγουδίστρια από την Νορβηγία μίλησε για τη συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό, τη συνεργασία με τον Φωκά Ευαγγελινό, αλλά και τις συμβουλές που δέχτηκε από γνωστούς καλλιτέχνες

amanda
Λίγες ημέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό, η Αμάντα Γεωργιάδη η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision μίλησε για όσα θα δούμε στη σκηνή του μεγάλου διαγωνισμού.

Καλεσμένη μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό, ο οποίος και επιμελήθηκε τη σκηνική της παρουσία, στην εκπομπή After Dark μίλησε για το τραγούδι «Die Together», τη χορογραφία της, αλλά και τις συμβουλές που έχει δεχτεί έως τώρα.

«Έχω λίγο άγχος, όχι τόσο για το τραγούδι, αλλά για τεχνικά ζητήματα», είπε αρχικά, με τον Φωκά Ευαγγελινό να προσθέτει πως όσες ώρες κι αν κάνουν πρόβα, η Αμάντα συνεχίζει να τραγουδάει κανονικά, πράγμα που τον συγκινεί.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ο γνωστός χορογράφος, ό,τι κάνουν στη σκηνή θα είναι κάτι εντελώς προσωπικό, καθώς το τραγούδι έχει γράψει μόνη της η ίδια η Αμάντα και έχει πολλά δικά της στοιχεία. Πρόσθεσε μάλιστα, πως η συμβουλή που της έδωσε είναι: «Στη Eurovision μετράνε τα πρωτότυπα. Αν πάει να μιμηθεί κάτι άλλο, δεν έχει καμία τύχη».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjt08cyk99u9)

«Θα δούμε κάτι τελείως μίνιμαλ. Αυτό ήταν το στοίχημά μου. Ήθελα όλα να είναι μέσα από τα μάτια της Αμάντα. Εγώ προσπάθησα να αποτυπώσω τι σημαίνει ερημιά και φθορά και νομίζω τα έχω καταφέρει», πρόσθεσε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η ίδια τότε, εξήγησε πως για εκείνη, το τραγούδι της μιλάει για τα καλά, αλλά και τις δυσκολίες της αγάπης.

Ανέφερε επίσης, πως ενώ αρχικά ήταν διστακτική για το πώς θα την παρουσιάσουν στη σκηνή, γρήγορα το άγχος της πέρασε. «Είμαι control freak, ήθελα να έχω τον έλεγχο, στο τι θα φορέσω, σε όλα. Στην αρχή φοβόμουν ότι θα έρθει ο Φωκάς και θα μου πει "θα κάνεις το ένα, το άλλο". Αυτό που μου άρεσε είναι ότι βάλαμε το τραγούδι, του είπα τι ήθελα εγώ, έκανα της κινήσεις μου και από εκεί δουλέψαμε κάτι μαζί», δήλωσε η νεαρή τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, απαντώντας στις ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά στο «Εξομολογητήριο» της εκπομπής, η Αμάντα Γεωργιάδη αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, ενώ δήλωσε επίσης, πως το αγόρι της, ο οποίος είναι γιατρός, είναι κι εξαιρετικός μάγειρας, σε αντίθεση με την ίδια, που μισεί την κουζίνα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjt0nalp5ant)
Κλείσιμο

Αν θεωρεί κάτι «τοξικό» σε μία σχέση, αυτό είναι να την καταπιέζει ο σύντροφός της και να μην την αφήνει να βγαίνει με φίλες της.

Τέλος, απαντώντας στο δίλημμα που της έθεσε ο παρουσιαστής, δήλωσε πως «προτιμά να βγούμε εκτός δεκάδας και να γίνει επιτυχία το τραγούδι, παρά να βγούμε πρώτοι και να ξεχαστεί».




Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσική φρεγάτα επλήγη από πύραυλο και πήρε φωτιά στη Μαύρη Θάλασσα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Η Ρούλα τον απειλεί μέσα από τη φυλακή, γι’ αυτό μένει απομονωμένος»

Μητσοτάκης στο 14ο Συνέδριο της ΝΔ: Αναγκαιότητα η αυτοδύναμη κυβέρνηση - Η μεσαία τάξη δεν θα πληρώσει την ενεργειακή κρίση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης