Eurovision 2022: Ο Φωκάς Ευαγγελινός αποκάλυψε πώς θα εμφανιστεί στη σκηνή η Αμάντα Γεωργιάδη

Eurovision 2022: Ο Φωκάς Ευαγγελινός αποκάλυψε πώς θα εμφανιστεί στη σκηνή η Αμάντα Γεωργιάδη

Η ελληνική συμμετοχή θα αποπνέει «απουσία, φθορά και στεναχώρια», σύμφωνα με όλα όσα αποκάλυψε ο χορογράφος σε συνέντευξή του - Δείτε το σχετικό βίντεο

fokas1__2_
Η Eurovision βρίσκεται προ των πυλών και η Αμάντα Γεωργιάδη θα το «Die Together», θα διεκδικήσουν στον πρώτο ημιτελικό το εισιτήριο για τη μεγάλη βραδιά του τελικού.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος και φέτος θα επιμεληθεί τη σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής στον μεγάλο διαγωνισμό τραγουδιού. Ο χορογράφος, πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου αποκάλυψε το πως διαμορφωθεί σκηνικά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας.

«Στη σκηνή θα είναι μόνη της. Σαν αποτύπωμα σκηνικό έχω στο μυαλό μου τρεις λέξεις: την απουσία γιατί είναι χωρισμός, τη φθορά που έχει μια σχέση και τη στενοχώρια που φέρνει ένας χωρισμός. Νομίζω πως θα τα αποτυπώσω σωστά και θα είναι κάτι πολύ όμορφο και τρυφερό γιατί το κομμάτι είναι έτσι» είπε αρχικά, ο Φωκάς Ευαγγελινός και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Εύρημα δεν υπάρχει, υπάρχει μια εικαστική παρέμβαση. Το ρούχο θα είναι της Σήλιας Κριθαριώτη. Είναι πάρα πολύ όμορφο και δωρικό. Η αρχή είναι ότι μέσα από τα μάτια της Αμάντας βλέπουμε τα πάντα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjmsvpxfirix)


Η Ελλάδα πρόκειται να διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision και συγκεκριμένα, στη 15η θέση, ενώ η συμμετοχή της Κύπρου θα διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό, στην 9η θέση.

Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2022, στο Τορίνο και η Ιταλία θα βρεθεί κατευθείαν στον τελικό μαζί με τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Αμάντα είναι Ελληνίδα της ομογένειας με αξιοσημείωτη πορεία στη μουσική και στην τηλεόραση, με πολλές διακρίσεις κυρίως στις σκανδιναβικές χώρες, ενώ έχει συνθέσει η ίδια το τραγούδι που θα διαγωνισθεί για την Ελλάδα.

Το ελληνικό τραγούδι για τη Eurovision: Die Together με την Amanda Tenfjord




Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε Οδησσό και Μικολάιβ - «Χτυπήσαμε» 114 στόχους ανακοίνωσε η Μόσχα

Σε πάνω από ένα χρόνο θα γίνει η δίκη, δεν υποχωρούμε στο αίτημα αποφυλάκισης, λέει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου

Η Ρωσία σχεδιάζει να κατασχέσει τρόφιμα από τη νότια Ουκρανία για να γεμίσει τα άδεια ράφια της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης