Τα «Νεοκλασικά» έρχονται με τους «Κληρονόμους»

Τα «Νεοκλασικά» έρχονται με τους «Κληρονόμους»

Απόψε στις 21:00, στον Alpha - Δείτε το τρέιλερ

Ζ__Ρουμπος__Α__Μπουρδουμης__Γ__Ξουλος
Απόψε στις 21:00 έχουμε πρεμιέρα στα Νεοκλασικά!

Μετά τις αξέχαστες κωμωδίες «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Ούτε γάτα ούτε ζημιά» και «Μιας πεντάρας νιάτα» που απολαύσαμε, έρχονται «Οι κληρονόμοι».

Το ανεπανάληπτο έργο των μεγάλων Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη σε διασκευή σεναρίου Ζωής Κοΐβαρη και σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου.

Τι σχέση μπορεί να έχουν ένας εκλεπτυσμένος σχεδιαστής μόδας, ένας επαρχιώτης μπαρμπέρης, ένας ονειροπαρμένος τεμπέλης και μία μυστηριώδης δασκάλα χορού;

Κλείσιμο
Τέσσερις διαφορετικοί κόσμοι ενώνονται όταν ο Αργύρης Μιχαλούδης τους αφήνει κληρονομιά τον οίκο μόδας του και βρίσκονται ξαφνικά να είναι συνιδιοκτήτες μίας επιχείρησης. Ο Πάνος (Ζήσης Ρούμπος) και ο Σώτος (Γιώργος Ξούλος) εισβάλλουν στον οίκο μόδας με τον αέρα του αφεντικού και η σύγκρουση με τον Ερρίκο (Αλέξανδρο Μπουρδούμη) δεν αργεί να έρθει.

Οι Κληρονόμοι | Τα Νεοκλασικά | Sneak Preview 3

Και οι τρεις επιθυμούν διακαώς να έχουν τον πρώτο λόγο στον οίκο μόδας, αλλά έχουν ακριβώς το ίδιο ποσοστό και η συνεννόηση μεταξύ τους είναι αδύνατη. Μόνη λύση να πάρουν με το μέρος τους την τέταρτη κληρονόμο με το μεγαλύτερο ποσοστό, που έχουν την εντύπωση ότι είναι η λογίστρια του οίκου. Αυτό που κανένας τους δεν ξέρει είναι ότι η αληθινή κληρονόμος, η Μαίρη (Αρετή Πασχάλη), βρίσκεται ήδη μέσα στον οίκο και δουλεύει υπόγεια για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και να πάρει αυτή τον έλεγχο της επιχείρησης.

Το σχέδιο της δείχνει να λειτουργεί μέχρι που αρχίζει να ερωτεύεται έναν από τους άλλους κληρονόμους…

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Ξούλος, Φωτεινή Ντεμίρη, Σωτήρης Καλυβάτσης, Αρετή Πασχάλη, Άνδρη Θεοδότου, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Μιχάλης Μαρκάτης, Πένυ Αγοραστού, Σταύρος Τσουμάνης.

Δείτε το απόσπασμα: 

Οι Κληρονόμοι | Τα Νεοκλασικά | Sneak Preview 4



Ειδήσεις σήμερα:

Σε κίνδυνο φτώχειας οι μονογονεϊκές οικογένειες στην Ελλάδα

Συνέδριο νέας εποχής ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής

«Ρωγμές» στην Ορθοδοξία από τον «φιλοπόλεμο» Κύριλλο και τα σχέδια για την «Τρίτη Ρώμη»




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης