Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν έγινε επανασύνδεση με τον Σάββα γιατί προέκυψε ο έρωτας με τον Γρηγόρη»

Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν έγινε επανασύνδεση με τον Σάββα γιατί προέκυψε ο έρωτας με τον Γρηγόρη»

«Δεν έβαλα ποτέ νυφικό. Μόνο πρόβα έκανα μία φορά στο παρελθόν. Αν ήταν να παντρευτώ κάποιον στη ζωή μου, αυτός θα ήταν ο Σάββας και όχι κάποιος άλλος», είπε η τραγουδίστρια

Aggeliki_Iliadi
Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για την προσωπική της ζωή στο περιοδικό «You». Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον Σάββα Γκέντσογλου και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, αποκαλύπτοντας πως δεν έγινε επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του δεύτερου παιδιού της, καθώς βρήκε τον έρωτα μέσα στη «Φάρμα».

Μιλώντας για τον πρώην της και αν μετάνιωσε που χώρισαν, είπε: «Με τον Σάββα Γκέντσογλου θα μπορούσαμε εύκολα να είμαστε μαζί. Δυστυχώς όμως οι καταστάσεις δεν βοήθησαν. Όταν ένα ζευγάρι είναι χώρια για πολύ καιρό, δεν μπορεί να επιβιώσει η σχέση. Τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια και βλέπω πιο καθαρά τα πράγματα, ξέρω ότι θα ήμασταν ευτυχισμένοι αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες. Δυστυχώς, δεν υπήρχαν και δεν φταίει ούτε εκείνος, ούτε εγώ. Απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα».

gkentsoglou_iliadi


Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη είναι ερωτευμένη: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του. Η σχέση με τον Γρηγόρη έτυχε. Ίσως να μην ήμουν έτοιμη να προχωρήσω με έναν νέο έρωτα γιατί είχαμε μία επανασύνδεση με τον Σάββα και είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Τελικά, δεν προχώρησε αυτό γιατί προέκυψε ο έρωτας με τον Γρηγόρη».

«Δεν έβαλα ποτέ νυφικό. Μόνο πρόβα έκανα μία φορά στο παρελθόν. Αν ήταν να παντρευτώ κάποιον στη ζωή μου, αυτός θα ήταν ο Σάββας και όχι κάποιος άλλος», σημείωσε η Αγγελική Ηλιάδη σχετικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου.

iliadianastasiadis
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Έλενα Αθανασοπούλου: Ποια είναι η ηθοποιός που κατηγορεί για βιασμό τον σκηνοθέτη των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών


Πατρίκ Ντεμαρσελιέ: Η τέλεια ομορφιά


Νάνσυ Φίσερ: H Γερμανίδα υπουργός που συνέστησε στους πολίτες να αποθηκεύσουν τρόφιμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης