Γρηγόρης Αναστασιάδης: Μιλάει για τον έρωτά του με την Αγγελική Ηλιάδη

Γρηγόρης Αναστασιάδης: Μιλάει για τον έρωτά του με την Αγγελική Ηλιάδη

«Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την Αγγελική ανήκουν στον μεσαίωνα. Κανείς δε ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον», είπε ο πρώην παίκτης της «Φάρμας»

Aggeliki_Grigoris
Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη ήταν οι δύο παίκτες που αποχώρησαν από τη «Φάρμα» το βράδυ της Κυριακής. Ο γυμναστής ήταν σήμερα καλεσμένος μέσω Skype στο Πρωινό. Ο Γρηγόρης όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε και απάντησε για τη σχέση που έχει δημιουργήσει με την τραγουδίστρια. Μάλιστα αποκάλυψε πώς «δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ ξανά σε αυτό το επίπεδο».

«Ετοιμάζομαι να μετακομίσω στην Αθήνα. Είμαι στις ετοιμασίες. Η απόφαση για τη μετακόμιση είχε να κάνει με το επαγγελματικό κομμάτι. Αν δεν υπήρχε η Αγγελική θα ερχόμουν ίσως λίγο αργότερα. Δε θα μείνουμε μαζί ακόμη, είναι πολύ νωρίς. Την ήξερα την Αγγελική από πριν τη Φάρμα, αλλά δεν την είχα ακούσει από κοντά. Εγώ ακούω κυρίως ξένα. Από την αρχή υπήρχε αμηχανία και ηλεκτρισμός με την Αγγελική», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αναστασιάσης.

Στη συνέχεια μίλησε για τα έντονα συναισθήματα που νιώθει για την Αγγελική και απάντησε πως όσοι σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχουν οι δυο τους απλά ζουν στον Μεσαίωνα.

«Σε ποιον δεν αρέσει η Αγγελική; Προφανώς μου άρεσε. Ήταν πολύ ξαφνικό. Αναπάντεχο. Οι δικοί μου άνθρωποι ακόμη με ρωτάνε για το παιχνίδι και για την Αγγελική. Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την Αγγελική ανήκουν στον μεσαίωνα. Κανείς δε ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Σίγουρα υπάρχει μια πολύ όμορφη σχέση με την Αγγελική. Το διάστημα στην Φάρμα χωρίς την Αγγελική δεν την πάλευα καθόλου. Μιλάμε αρκετές ώρες την ημέρα με την Αγγελική. Δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ ξανά σε αυτό το επίπεδο. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως θα είχα εκεί μέσα τόσο έντονα συναισθήματα. Αναθεώρησα πάρα πολλά. Ήμουν ελεύθερος πριν τη Φάρμα», είπε ο Γρηγόρης.

Όλα όσα είπε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης στο Πρωινό
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci2h17j8w5sh)

Ειδήσεις σήμερα:

Eρχεται το car wallet: Αδεια, δίπλωμα οδήγησης και point system στο κινητό

Survivor: Οι τρεις Διάσημοι του τάκου και η… φωτιά στους «κόκκινους» που δεν έσβησε ούτε με τη βροχή – Δείτε βίντεο

Μπάιντεν: Βάζει στο στόχαστρο την οικονομική δραστηριότητα στις περιοχές των φιλορώσων αυτονομιστών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης