Η μητέρα του Κρις Ροκ ξεσπά κατά του Γουίλ Σμιθ - «Όταν χαστούκισε τον Κρις, μας χαστούκισε όλους»

Η μητέρα του Κρις Ροκ ξεσπά κατά του Γουίλ Σμιθ - «Όταν χαστούκισε τον Κρις, μας χαστούκισε όλους»

«Τι σημαίνει αυτό; Δεν πηγαίνεις καν κάθε χρόνο», ανέφερε στις δηλώσεις της, η Ρόουζ Ροκ για την δεκαετή αποβολή του Σμιθ από τα Όσκαρ

will_smith_oscars_slap_art
Η μητέρα του Κρις Ροκ, Ρόουζ, μίλησε για το πολύκροτο σκηνικό τη βραδιά των Όσκαρ, με το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον γιο της, σε ζωντανή μετάδοση, μετά από ένα αστείο του κωμικού για τη σύζυγό του, Τζέιντα.

Ο Γουίλ θίχτηκε γιατί ο Ροκ αστειεύτηκε αναφερόμενος στην αλωπεκία της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ και χτύπησε τον ηθοποιό, «παγώνοντας» ολόκληρη την αίθουσα.

Μετά από καιρό, η μητέρα του Κρις Ροκ, τοποθετήθηκε δημόσια για το συμβάν, που έφερε τον γιο της σε πολύ δύσκολη θέση.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή του WIS Billie, «Jean Shaw», στη Νότια Καρολίνα στις ΗΠΑ, όπου αρχικά ανέφερε ότι: «Αντιδράς όταν η γυναίκα σου σε κοιτάζει λοξά, και πήγες και της έφτιαξες τη μέρα γιατί σάστισε στα γέλια όταν συνέβη».



«Όταν χαστούκισε τον Κρις, μας χαστούκισε όλους. Πραγματικά με χαστούκισε. Επειδή όταν πληγώνεις το παιδί μου, πληγώνεις και εμένα» είπε η Ρόουζ Ροκ και πρόσθεσε:

«Κανείς δεν άκουσε την ομιλία του. Κανείς δεν του έδωσε σημασία γιατί όλοι σοκαρίστηκαν, διερωτώμενοι “Τι συνέβη μόλις;”». Η Ρόουζ Ροκ αναφέρθηκε και στη δεκαετή αποβολή του Σμιθ από την Ακαδημία των Όσκαρ και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της:  «Τι σημαίνει αυτό; Δεν πηγαίνεις καν κάθε χρόνο».

Ο ίδιος ο Κρις ωστόσο, δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση κατά του Σμιθ. Μόνο στο κοινό του, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας παγκόσμιας περιοδείας του, είπε: «Ακόμα επεξεργάζομαι αυτό που συνέβη».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Κρις μπορεί ακόμη να κάνει μήνυση στον Σμιθ για χειροδικία, αφού όπως εξήγησε ποινικολόγος στο Hollywood Life, έχει το περιθώριο ενός χρόνου να κινηθεί νομικά.

Πιο συγκεκριμένα, η ποινικολόγος είχε πει ότι:

«Ο Κρις Ροκ έχει έναν χρόνο για να αλλάξει γνώμη και είναι το μόνο άτομο που μπορεί να προκαλέσει τη σύλληψη του Σμιθ». Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Η παραγραφή για πλημμέλημα στην Καλιφόρνια διαρκεί ένα έτος και μόνο το θύμα πλημμελήματος μπορεί να "συλλάβει" έναν πολίτη».






Ειδήσεις σήμερα

Γαλλικές εκλογές 2022: Στις κάλπες σήμερα η Γαλλία για το δεύτερο γύρο - Σε τροχιά επανεκλογής ο Μακρόν

Το πρώτο νεκρό παιδί από οξεία ηπατίτιδα ανακοίνωσε ο ΠΟΥ

Τζούλια Ρόμπερτς: Pretty Woman στα 50 και χωρίς λίφτινγκ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης