Ο Κρις Ροκ μπορεί ακόμη αν θέλει να κάνει μήνυση στον Γουίλ Σμιθ για το χαστούκι στα Όσκαρ

Ο Κρις Ροκ μπορεί ακόμη αν θέλει να κάνει μήνυση στον Γουίλ Σμιθ για το χαστούκι στα Όσκαρ

Η νομοθεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης του Λος Άντζελες προβλέπει, ότι ο κωμικός έχει ακόμη ένα χρόνο στη διάθεσή του για να μηνύσει τον Σμιθ

will_smith_chris_rock_art
Ο Κρις Ροκ θα μπορούσε να αλλάξει γνώμη και να συλληφθεί ο Γουίλ Σμιθ επειδή τον χαστούκισε στα Όσκαρ, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Hollywoodlife μία ποινικολόγος από το Λος Άντζελες.

Λίγο καιρό μετά το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, ο κωμικός δεν έχει προβεί σε καμία νομική διαδικασία εναντίον του ηθοποιού.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κάνει. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ποινικολόγου, ο Κρις Ροκ «έχει χρόνο να αλλάξει γνώμη».

Πιο συγκεκριμένα, η νομικός εξήγησε ότι:

«Ο Κρις Ροκ έχει έναν χρόνο για να αλλάξει γνώμη και είναι το μόνο άτομο που μπορεί να προκαλέσει τη σύλληψη του Σμιθ». Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Η παραγραφή για πλημμέλημα στην Καλιφόρνια διαρκεί ένα έτος και μόνο το θύμα πλημμελήματος μπορεί να "συλλάβει" έναν πολίτη».

Λίγο μετά το περιστατικό, η Γενική Αστυνομία του Λος Άντζελες (LAPD) δημοσίευσε μια ανακοίνωση, που έγραφε: «Οι ερευνητικές διαδικασίες του LAPD αναγνωρίζουν ένα περιστατικό μεταξύ δύο ατόμων κατά τη διάρκεια του προγράμματος των βραβείων Όσκαρ. Το περιστατικό αφορούσε ένα άτομο που χαστούκισε ένα άλλο. Το άτομο που εμπλέκεται αρνήθηκε να υποβάλει αναφορά στην αστυνομία. Εάν ωστόσο, το εμπλεκόμενο μέρος επιθυμεί να προχωρήσει σε αστυνομική αναφορά σε μεταγενέστερη ημερομηνία, το LAPD θα είναι διαθέσιμο για να συμπληρώσει έκθεση έρευνας».


Υπενθυμίζεται, ότι πριν από μερικές ημέρες, η Ακαδημία των Όσκαρ αποφάσισε να αποκλείσει τον Γουίλ Σμιθ για δέκα χρόνια από την τελετή απονομής.

Ειδικότερα, η ακαδημία, που είναι υπεύθυνη για την τελετή, συνεδρίασε την Παρασκευή για να αποφασίσει την ποινή στον ηθοποιό, ο οποίος έλαβε στην 94η τελετή απνομής το όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου.  «Αποδέχομαι και σέβομαι την απόφαση της Ακαδημίας», δήλωσε με τη σειρά του ο ηθοποιός στο CNN.


Ειδήσεις σήμερα:

Τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα για το tablet της Τζωρτζίνας - «Τρέχει» η έρευνα για Μαλένα και Ίριδα

Ο δήμος του Σαντιάγο ανακοινώνει... δελτίο στο νερό καθώς η ξηρασία στη Χιλή μπαίνει στη 13η χρονιά!

Πέθανε ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης Αντώνης Σύκαρης


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης