Ο Τζέιμι Ντόρναν απαντά στις φήμες που τον θέλουν να είναι ο επόμενος... Τζέιμς Μποντ

Ο Τζέιμι Ντόρναν απαντά στις φήμες που τον θέλουν να είναι ο επόμενος... Τζέιμς Μποντ

Το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των ηθοποιών, που είναι υποψήφιοι να υποδυθούν τον επόμενο 007 - Τι λέει ο ίδιος - Η αναφορά του στον ρόλο του Μπάτμαν και η προκατάληψη του κόσμου

jamie
Σε νέα του συνέντευξη, ο Τζέιμι Ντόρναν αναφέρθηκε στην έντονη φημολογία που επικρατεί και τον θέλει να υποδύεται τον επόμενο Τζέιμς Μποντ.

Ο ηθοποιός που απέκτησε μεγάλη φήμη, μετά τον ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι στην ταινία «50 Αποχρώσεις του Γκρι», ακούγεται πως θα είναι ο επόμενος που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Ντάνιελ Κρεγκ και θα υποδυθεί τον διάσημο πράκτορα 007.


Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος στο Esquire, αναφέρθηκε αρχικά, στην προκατάληψη που υπάρχει, όταν ένας νέος ηθοποιός αναλαμβάνει έναν τόσο διάσημο και σημαντικό ρόλο.

Ως παράδειγμα, έθεσε τον καλό του φίλο, Ρόμπερτ Πάτινσον, ο οποίος υποδύθηκε τον Μπάτμαν με τεράστια τελικά, επιτυχία.

«Η προκατάληψη είναι ασθένεια, ειδικότερα για την κουλτούρα μας. Στη δική μου δουλειά, σίγουρα. Αλλά γενικά, οι άνθρωποι είναι προκατειλημμένοι και χρειάζονται τα πάντα να βασίζονται κάπου. Είναι λυπηρό αυτό. Δείτε τις αντιδράσεις, όταν ο Ρομπ πήρε τον ρόλο του Μπάτμαν. Ήταν 90% αρνητικές», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ από την άλλη και την ερμηνεία του Ντάνιελ Κρεγκ ανέφερε: «Όταν πήρε τον ρόλο του Μποντ, είχε 100% αρνητικές αντιδράσεις, ό,τι κι αν γραφόταν, ήταν άσχημο. Και ναι, ήταν πολύ ενοχλητικό να βλέπεις την οργή του κόσμου για τις διανομές των ρόλων. Και μαντέψτε. Ο Ντάνιελ Κρεγκ ήταν τέλειος κι άλλαξε όλη την ενέργεια του Μποντ. Κι όσοι ήταν αρνητικοί αρχικά, λάτρεψαν τη δουλειά του Ρομπ στον Μπάτμαν».

Κλείσιμο


Ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος που το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των υποψηφίων για να υποδυθούν τον Τζέιμς Μποντ. Όπως είπε, όλοι οι ηθοποιοί που έχουν ακουστεί για τον ρόλο, είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι.

«Είναι διασκεδαστικό να είμαι κι εγώ σε αυτή την λίστα. Αν τη δεις, δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην έχει κάνει κάτι καλό στα επαγγελματικά του. Όλοι τα πηγαίνουμε πολύ καλά», δήλωσε ο Τζέιμι Ντόρναν, ενώ δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση στο αν θα πάρει τελικά, τον ρόλο. 

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που έχει αναφερθεί ότι μπορεί να υποδυθούν τον Βρετανό πράκτορα είναι οι Ίντρις Έλμπα, ο Τομ Χάρντι, ο Χένρι Κάβιλ και ο Rege-Jean Page. Ο Ντουέιν Τζόνσον από τη μεριά του, έχει εκφράσει κι εκείνος την επιθυμία του να υποδυθεί τον ρόλο.



Ειδήσεις σήμερα:

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα, οι γιατροί είχαν ζητήσει να τη δει ψυχίατρος

Καιρός: Συννεφιά και αφρικανική σκόνη σήμερα, βροχές από αύριο

Ευθείες απειλές ανταλλάσσουν Ρωσία και ΗΠΑ - Τουπόλεφ «σήκωσε» η Μόσχα μετά τη βύθιση του Moskva
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης