Μαρία Αντωνά: Ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τον γάμο με τον Σοϊλέδη

Μαρία Αντωνά: Ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τον γάμο με τον Σοϊλέδη

Η γνωστή δημοσιογράφος βρήκε ήδη το νυφικό των ονείρων της - Δείτε το βίντεο

antonas
Αν και ο Άρης Σοϊλέδης παραμένει στον Άγιο Δομίνικο και αγωνίζεται στο Survivor μαζί με την ομάδα των Μαχητών, η Μαρία Αντωνά έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον γάμο τους.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», έχει ήδη βρει το νυφικό που θα φορέσει στον γάμο της με τον ποδοσφαιριστή.

«Έχω ήδη βρει το νυφικό των ονείρων μου. Το έχω στείλει στον Βλάση τον Χολέβα που είναι φίλος μου», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε: «Είναι στράπλες, αλλά όχι γοργονέ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj1bl4zlbvf5)

Όπως είπε στη συνέχεια, ο γνωστός σχεδιαστής ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που τη βοήθησαν, όταν ήρθε στην Αθήνα και για τον λόγο αυτό, δεν θα μπορούσε να αφήσει κάποιον άλλο να ράψει το νυφικό της.

Τη στιγμή εκείνη, η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε τη δική της πρόβλεψη. Συγκεκριμένα, τη ρώτησε αν το νυφικό θα έχει μακριά ουρά, η οποία θα αφαιρείται, προκειμένου να γίνει και... μίνι, όταν φτάσει η ώρα για το «γλέντι».

«Κοντά είσαι», της απάντησε τότε, η Μαρία Αντωνά.

Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου έναν μήνα, ο Άρης Σοϊλέδης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την αγαπημένη του, αφού κέρδισε με την τότε ομάδα του, τους Διασήμους το έπαθλο επικοινωνίας.

Η συνομιλία τους στο Survivor ξεκίνησε με τον Άρη Σοϊλέδη να της λέει το πόσο πολύ του λείπει και εκείνη να του απαντά χιουμοριστικά ότι έχει αδυνατίσει πολύ και με το που γυρίσει «τον περιμένει ο Τσελεμεντές».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cietl24doxnd)
Κλείσιμο

Η Μαρία Αντωνά του έστειλε ένα μακροσκελές κείμενο, γράφοντάς του: «Γλυκό μου πλάσμα… Έχω τόση χαρά και άγχος να προλάβω να σου γράψω και να προλάβω να σου πω το πόσο πολύ μου λείπεις… Το πόσο περήφανη νιώθω για εσένα και το πόσο πλημμυρίζω με συναίσθημα με κάθε σου νίκη, ήττα και αγωνία… Θέλω να ξέρεις πως το πιο σημαντικό μάθημα στη ζωή μας το φέρνουν οι δυσκολίες… Κάθε μέρα να κάνεις μια θετική σκέψη και να σκέφτεσαι το πόσο πολύ σε αγαπάω… Μην ανησυχείς για εμένα, είμαι αντράκι και το ξέρεις».

Στη συνέχεια, ο Άρης της έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα αγάπης, λέγοντάς της: «Ετοίμασε τον γάμο μας όσο λείπω. Όπως εσύ τον έχεις ονειρευτεί», της έγραψε με τους συμπαίκτες του να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.


Ειδήσεις σήμερα:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Το τάμπλετ της Τζωρτζίνας «χτυπούσε» την ώρα της κηδείας, λέει ο Ρουγκάλας

Μάρκος Σεφερλής - Super Mammy: Δίχασε το Twitter η κωμική σειρά

Ζελένσκι στα Βραβεία Grammy: Οι δικοί μας μουσικοί τραγουδούν για τους τραυματίες στα νοσοκομεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης