Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πώς αντέδρασε η κόρη της στην υπόθεση της Πάτρας

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πώς αντέδρασε η κόρη της στην υπόθεση της Πάτρας

«Σε ρώτησε η κόρη σου για το γεγονός στην Πάτρα; Δεν ξέρω τι να απαντήσω, με ρώτησαν» έγραψε ένας από τους ακόλουθούς της στο Instagram - Δείτε την απάντηση της παρουσιάστριας

Eleonora_Meleti
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε, την αντίδραση της κόρης της, όταν την άκουσε να μιλά στο τηλέφωνο, σχετικά με τη μάνα από την Πάτρα, που κατηγορείται, ότι σκότωσε το παιδί της.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, ανάρτησε στο Instagram ένα story, ενημερώνοντας τους ακόλουθούς της, ότι είχε όρεξη για κουβέντα, με πολλού από αυτούς να τη ρωτούν διάφορα.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις, ήταν και αυτή ενός γονέα, που έγραψε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Σε ρώτησε η κόρη σου για το γεγονός στην Πάτρα; Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Με ρώτησαν».

Στην ερώτηση αυτή η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε, πως πράγματι η μικρή Αλεξάνδρα την ρώτησε για το θέμα ενώ αποκάλυψε και την αντίδρασή της όταν την άκουσε να μιλά στο τηλέφωνο σχετικά με αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Ναι με ρώτησε. Και μια φορά μίλαγα στο τηλέφωνο για την ιστορία και έλεγα, “πως μπορείς; Πως μπορείς να σκοτώνεις τα παιδιά σου; Πως το κάνεις;”. Σαφώς αναρωτιόμουνα και δεν απευθυνόμουν σε κάποιον, και τότε ήρθε η Αλεξάνδρα και μου φώναξε, “Πες της να σταματήσει, Πες της να μην το κάνει άλλο. Πες της το τώρα”».
Στιγμιοτυπο_οθονης__342_


Η Ελεονώρα Μελέτη έχει αναφερθεί ξανά στην υπόθεση, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με ένα story.

Η ίδια έγραψε στο Instagram:

«Έβλεπα ειδήσεις: "Κατηγορείται η μητέρα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της". Μέσα στην ίδια πρόταση η λέξη "μητέρα", η λέξη "κόρη" και η λέξη "δολοφονία". Δεν το χωράει ο ανθρώπινους νους. Δεν γίνεται. Όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα θα μου πεις, αλλά προσπαθώ να το κάνω όλο αυτό εικόνα. Μια "νεκρή" από συναίσθημα γυναίκα να προκαλεί πόνο και θάνατο στο ίδιο της το σπλάχνο και αυτό να βλέπει στο πρόσωπο της μητέρας του τον δολοφόνο και να μην μπορεί να μιλήσει. Ο Θεός να αναπαύσει αυτές τις ψυχές, μαύρη ήταν η μοίρα τους που τα γέννησε μια τέτοια μάνα. Καμιά ποινή δεν θα φέρει δικαίωση, ωστόσο τουλάχιστον η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη».


Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση θανάτου τριών παιδιών στην Πάτρα: Κορυφή του παγόβουνου η δολοφονία της Τζωρτζίνας

Πρίγκιπας Άντριου: Αντιμέτωπος με νέο σκάνδαλο - Τουρκάλα εκατομμυριούχος κατέθεσε 750.000 λίρες «δώρο» στην πριγκίπισσα Βεατρίκη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εφεδρείες για όσο διαρκεί η κρίση ακρίβειας - Σχέδιο στέγης για νέους






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης