Ελεονώρα Μελέτη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους, καμιά ποινή δεν θα φέρει δικαίωση»

Ελεονώρα Μελέτη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους, καμιά ποινή δεν θα φέρει δικαίωση»

«Ο Θεός να αναπαύσει αυτές τις ψυχές, μαύρη ήταν η μοίρα τους που τα γέννησε μια τέτοια μάνα», έγραψε - Δείτε τις αναρτήσεις της παρουσιάστριας

eleonorameleti
Συγκλονισμένο παρακολουθεί ολόκληρο το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από το «θρίλερ» της Πάτρας.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών, η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη ΓΑΔΑ, μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος της, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, η Ελεονώρα Μελέτη ως μητέρα κι εκείνη ενός κοριτσιού, «ξέσπασε» μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Έβλεπα ειδήσεις: "Κατηγορείται η μητέρα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της". Μέσα στην ίδια πρόταση η λέξη "μητέρα", η λέξη "κόρη" και η λέξη "δολοφονία". Δεν το χωράει ο ανθρώπινους νους. Δεν γίνεται. Όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα θα μου πεις, αλλά προσπαθώ να το κάνω όλο αυτό εικόνα. Μια "νεκρή" από συναίσθημα γυναίκα να προκαλεί πόνο και θάνατο στο ίδιο της το σπλάχνο και αυτό να βλέπει στο πρόσωπο της μητέρας του τον δολοφόνο και να μην μπορεί να μιλήσει. Ο Θεός να αναπαύσει αυτές τις ψυχές, μαύρη ήταν η μοίρα τους που τα γέννησε μια τέτοια μάνα. Καμιά ποινή δεν θα φέρει δικαίωση, ωστόσο τουλάχιστον η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη», έγραψε η παριουσιάστρια.

meleth

Στη συνέχεια, σε δεύτερη ανάρτησή της σχολίασε τη στάση της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία υποστηρίζει πως γνωρίζει ότι το παιδί της δεν είναι ικανό για ένα τέτοιο έγκλημα.

«Μεγάλη κουβέντα για μια μάνα να λέει "ξέρω το παιδί μου" και να το ξέρει πραγματικά ως είναι και όχι όπως θα ήθελε να είναι. Γιατί όταν το ξέρεις όπως πραγματικά είναι, αναλαμβάνεις αυτομάτως και την ευθύνη που φέρεις ως μάνα, στο πώς διαμορφώθηκε αυτό», ανέφερε.

meleti1


Ειδήσεις σήμερα:

Πότε η κεταμίνη μπορεί να επιφέρει τον θάνατο

Εξανεμίζονται οι ελπίδες για γενική κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία - Στο ναδίρ οι σχέσεις Πούτιν-Αμπράμοβιτς

Αψιμαχίες Μαξίμου – Χαριλάου Τρικούπη για τις ψήφους των κεντρώων και το δίλημμα: «Σταθερότητα ή ακυβερνησία;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης