Η Άννα Φόνσου με μια ανάρτηση στον λογαριασμό που διαθέτει το «Σπίτι του Ηθοποιού» στο Instagram, έκανε γνωστό ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι της.
«Φίλοι μου αγαπημένοι, καλησπέρα σας. Βρίσκομαι στο σπίτι μου σε καραντίνα γιατί νόσησα με κορονοϊό παρόλο που είμαι τριπλά εμβολιασμένη. Μου λείπει το σπίτι του ηθοποιού και λυπάμαι που αναβλήθηκε η βραδιά ποίησης με την αγαπημένη μου Ευσταθία και η παράστασή μου στον Άλιμο. Η απραξία είναι κάτι το οποίο με ενοχλεί αφάνταστα καθώς και ότι δεν βρίσκομαι κοντά στους ανθρώπους που επίσης νόσησαν. Προσοχή φίλοι μου, ο κορωνοϊός είναι ακόμα εδώ, πιο δυνατός από ποτέ. Σας αγαπώ πολύ», έγραψε η Άννα Φόνσου.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.