O απατεώνας του Tinder... εξαπατήθηκε από μια γυναίκα στο Instagram

O απατεώνας του Tinder... εξαπατήθηκε από μια γυναίκα στο Instagram

O Shimon Hayut πίστευε πως μόνο εκείνος θα μπορούσε να εξαπατήσει γυναίκες, τελικά όμως βρήκε τον δάσκαλό του

shmin
Μπορεί ο Shimon Hayut ή Simon Leviev, όπως συνήθιζε να συστήνεται στα υποψήφια θύματά του, να κατάφερε να εξαπατήσει πολλές γυναίκες αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά, όμως πριν μερικές ημέρες, οι ρόλοι αντιστράφηκαν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Leviev, προσπάθησε να επωφεληθεί από τη φήμη που πήρε από το ντοκιμαντέρ "Tinder Swindler", που προβλήθηκε από το Netflix, προκαλώντας φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

leviev

Ο Leviev συνάντησε τυχαία στο Instagram μια γυναίκα με επιβεβαιωμένο λογαριασμό, η οποία προσφέρθηκε να εξασφαλίσει και σε εκείνον, το πολυπόθητο μπλε τικ, στην πλατφόρμα.

Η άγνωστη γυναίκα του είπε ότι ο φίλος της εργαζόταν στο Meta, με τον οποίο υποτίθεται ότι μπορούσαν να βοηθήσουν τον Leviev να επιβεβαιώσει το προφίλ του στο Instagram, αρκεί να τους έδινε 6.000 δολάρια. Μάλιστα, τον διαβεβαίωσαν ότι θα του διέγραφαν και όλα τα ψεύτικα προφίλ που είχαν φτιάξει διάφοροι χρήστες στην πλατφόρμα με το όνομά του.


Κλείσιμο
Όπως αναφέρει το TMZ, ο Leviev δίχως δεύτερη σκέψη, προχώρησε στην πληρωμή μέσω Paypal, ενώ ζήτησε να γίνει το ίδιο και για την τωρινή σύντροφό του, Kate Konlin.

Λίγο αργότερα, ο μάνατζερ του Leviev βρήκε τη συμφωνία ύποπτη και επικοινώνησε με έναν υπάλληλο της ομάδας στο Meta, ο οποίος τους ξεκαθάρισε ότι δεν χρεώνουν για επαληθεύσεις λογαριασμών. Ήταν όμως ήδη αργά, καθώς οι απατεώνες του... Instagram, είχαν σβήσει όλα τα ίχνη τους από το διαδίκτυο.


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρός και ο αδερφός της μικρής Πωλίνας που σκοτώθηκε μαζί με τους γονείς τους από Ρώσους σαμποτέρ

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ομολόγησε το τετραπλό φονικό ο 61χρονος - Σκότωσε την οικογένεια για λίγα ενοίκια!

Απαγωγή Κυπαρίσση: Οργανωμένοι και διαβασμένοι οι απαγωγείς - Σε ποια λάθη εστιάζει η ΕΛΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης